Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kindzia 18:39, 18 mar 2014

Matko i córko!!! Psie i kocie!!! Ale ilości Nooo, Kochana, w tym roku to u Ciebie miejscówkę trzeba wykupić...cudne widoki oglądać

Buziol
Kasik 19:14, 18 mar 2014

Kindzia napisał(a)
Matko i córko!!! Psie i kocie!!! Ale ilości Nooo, Kochana, w tym roku to u Ciebie miejscówkę trzeba wykupić...cudne widoki oglądać

Buziol

Kasia przecież wiesz, ze u mnie ile by nie kupił i posadził to ginie. Miałam zamiar małymi kroczkami, w każdym roku po trochę, ale pomyślałam sobie, że lepiej wydać dziś troszkę więcej, bo zacznie już rosnąć. A pieniądze i tak te same. W zamyśle mam jeszcze tylko trochę.
AgnieszkaW 19:17, 18 mar 2014

Piękna ta magnolia, zapewne zakwitnie
Kindzia 19:19, 18 mar 2014

To nie koniec???
W totka wygrałaś.

Już się zapisuję na ciąg dalszy
Kasik 19:27, 18 mar 2014

Kindzia napisał(a)
To nie koniec???
W totka wygrałaś.

Już się zapisuję na ciąg dalszy

W lotka? - chciałabym.

Ustaliliśmy z Grzesiem pewną pulę i bez oglądania się na nic rozpuścimy ją na roślinki.
Coś za coś -w tym roku nie jedziemy na wakacje, zastąpimy je tylko paroma wypadami.
Kasik 19:28, 18 mar 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Piękna ta magnolia, zapewne zakwitnie

Agnieszko - już się nie mogę doczekać.
anna_g 20:04, 18 mar 2014

Kasik napisał(a)
Dzisiaj przysłali moje clematisy.
Zapowiada się pracowity koniec tygodnia.

O kurka wodna - ale wypas. Poznaję Rubensa (chyba się nie mylę, kurcze mam nadzieję, bo obciach ) Rubens jest przecudny - zwłaszcza ten u bawarskiego Kaśka bo tylko tam go widziałam Wiem, że forum ciut zachorowało na niego - ja pewnie też bym zachorowała ale mam już chyba 9 powojników i chcę co innego - ale jak któryś wypadnie to na pewno będzie Rubens. A ta reszta to jakie są Kasiu? Wyglądają pięknie. Zwłaszcza ciekawi mnie ten w środku - co ma taki "postrzępiony środek"... Jak Ci to wszystko zakwitnie to będzie bajecznie...
anna_g 20:06, 18 mar 2014

Kasik napisał(a)

W lotka? - chciałabym.

Ustaliliśmy z Grzesiem pewną pulę i bez oglądania się na nic rozpuścimy ją na roślinki.
Coś za coś -w tym roku nie jedziemy na wakacje, zastąpimy je tylko paroma wypadami.

Fajnie podejście - "bez oglądania rozpuścimy na roślinki" - bardzo mi się podoba. Pewnie że szkoda że musi być coś za coś ale jak nie ma inaczej to super jak się można tak dogadac i ustalić. Fajnie ludzie ście som
Kasik 20:26, 18 mar 2014

anna_g napisał(a)

Fajnie podejście - "bez oglądania rozpuścimy na roślinki" - bardzo mi się podoba. Pewnie że szkoda że musi być coś za coś ale jak nie ma inaczej to super jak się można tak dogadac i ustalić. Fajnie ludzie ście som

Aniu - wierz mi , chciałoby się wszystko , ale nie zawsze się da. Nie ubolewamy jednak. Od kiedy mieszkamy w naszym domku nigdzie nas nie można wyciągnąć. Już dwa lata z rzędu rezerwujemy sobie wyjazd wakacyjny i zgodnie go odwołujemy.

Miło mi ,że fajni jesteśmy.
malgorzata_s... 21:54, 18 mar 2014

Wow ale cudowne clematisy Moje buksiki posadzone i właśnie podlewa deszczyk