Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

malgorzata_s... 21:24, 16 sie 2014

Kazik dzięki za mniodek Pyszniusi już pokosztowany Żurawki rewela, kocham takie małe zakupił Ceny nas takowych nie ma Ja po dyszkę muszę kupować Buziaczki, miałaś czkawkę wczoraj?
Kasik 21:52, 16 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kazik dzięki za mniodek Pyszniusi już pokosztowany Żurawki rewela, kocham takie małe zakupił Ceny nas takowych nie ma Ja po dyszkę muszę kupować Buziaczki, miałaś czkawkę wczoraj?

Smacznego Gosiu. U nas takie ceny tylko dlatego, że nie zeszły, a musza jesienne wystawiać.
Czkawki nie miałam, ale miło, że myślałyście o mnie.
Madzenka 09:35, 17 sie 2014

Kasiu wiedza Łukasza rozłożyła mnie na łopatki
Niezła okazja żurawkowa. Tylko obejrzyj im dokładnie korzenie

Dzieki za info o rose the resht, u mnie nadal kwitnie i zakochałam się w niej.... Tak szczerze to, w której róży się nie kocham??
JulkAd 11:38, 17 sie 2014

Słoneczka na tą chłodną niedzielę
Kasik 21:30, 17 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Kasiu wiedza Łukasza rozłożyła mnie na łopatki
Niezła okazja żurawkowa. Tylko obejrzyj im dokładnie korzenie

Dzieki za info o rose the resht, u mnie nadal kwitnie i zakochałam się w niej.... Tak szczerze to, w której róży się nie kocham??

Wiedza Łukasza jest niemierzalna
Ja jestem w szoku i wszyscy moi domownicy. A żurawki pooglądam, boje się tylko ze nie rozpoznam jaj opuchlaka, bo jego samego na pewno.

A różyczki? - miłością moją nie są, ale ogrodu bez nich sobie nie wyobrażam.

Pozdrowienia
Kasik 21:31, 17 sie 2014

JulkAd napisał(a)
Słoneczka na tą chłodną niedzielę

Jula- u nas było pięknie. I chyba stał się cud- byłam dzisiaj na giełdzie, gdzie jest dużo roślin i nie kupiłam ani jednej toż to szok.

malgorzata_s... 21:43, 17 sie 2014

Kasik napisał(a)

Jula- u nas było pięknie. I chyba stał się cud- byłam dzisiaj na giełdzie, gdzie jest dużo roślin i nie kupiłam ani jednej toż to szok.

Kasiu koniecznie zmierz temperaturę a jeszcze lepiej od razu napij się czegoś mocniejszego dla kurażu boś chyba chora kochanie To niemożliwa niemożliwość Buziam mocno
Kasik 22:20, 17 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Kasiu koniecznie zmierz temperaturę a jeszcze lepiej od razu napij się czegoś mocniejszego dla kurażu boś chyba chora kochanie To niemożliwa niemożliwość Buziam mocno

A jednak

Jestem twarda
A tak naprawdę, to mam problem z Żurawkami, bo miałam je kupić dopiero na wiosnę- na nową rabatę, no ale przy takiej cenie? Kto by nie brał. I dziś musze je GDZIEŚ wsadzić.
I gdybym jeszcze dołożyła .. to wiesz- kolorowy zawrót głowy...
Nikita 22:25, 17 sie 2014

Kasiunia, zaglądam przez płotek do twojego ogródka i nadziwić się nie mogę jak pięknie jest u ciebie. Hortensje śliczne, trawki już się "okociły" i cudnie wyglądają... no i tych kupionych żurawek zazdraszczam. Ja od 2 miesięcy szukam w mojej okolicy Lime Marmalade i nic... ani jednej sztuki...chyba mus do ciebie jechać. Tylko, że u mnie ostatnio bardzo wiele się pozmieniało i chyba długo nie zawitam w twoje okolice...a szkoda !!!
Buziam
agatanowa 22:28, 17 sie 2014

Luki napisał(a)
No patrz nie zauważyłem tej czwartej.
Pierwsza to Can Can, druga Peach Flambe

Luki, Ty mnie powalasz swą wiedzą

Kasia, ale duże zakupy