Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Karolka 20:17, 14 sie 2014

Dzień dobry

Przyszłam przywitać Wszystkich. Mam na imię Karolina i jestem również szczęśliwą posiadaczka ogrodu " Nadzieja, że kiedyś będzie pięknie"

Od momentu kiedy zaczęłam poznawać osobiście osoby z Ogrodowiska zaczęłam również tak troszkę podczytywać różne wątki. Mam nadzieję, że będę mogła oficjalnie zaglądać i podziwiać Wasze ogrodowe zmagania.
Bogdzia 22:31, 14 sie 2014

Kasiu ten poranek u Ciebie wyjatkowo ładny. Hortek nie zazdroszcze bo one wszędzie dobrze rosną ale te róze ....cudne. Taka nowa rabata to marzenie , ile tam chciejstw można posadzic i tło juz gotowe wiec od razu bedzie wszystko pieknie wyglądało. Pozdrawiam Was serdecznie.
zbigniew_gazda 13:48, 15 sie 2014

Kasiu też się chciałem przywitać i pogratulować ogrodu. Piękne zestawienia.
A napisz proszę ile trzeba miejsca na rozplenicę. Zestawienie z hortensjami super. Tak jest- nie zmieniaj stylu ogrodu bo jest ślicznie. Mnie osobiście byliny nie rajcują. Przeraża usuwanie ich po kwitnieniu. Pozdrowienia.
JulkAd 14:17, 15 sie 2014

Karolka napisał(a)
Dzień dobry

Przyszłam przywitać Wszystkich. Mam na imię Karolina i jestem również szczęśliwą posiadaczka ogrodu " Nadzieja, że kiedyś będzie pięknie"

Od momentu kiedy zaczęłam poznawać osobiście osoby z Ogrodowiska zaczęłam również tak troszkę podczytywać różne wątki. Mam nadzieję, że będę mogła oficjalnie zaglądać i podziwiać Wasze ogrodowe zmagania.

Cześć Karolka...miło Cię na forum widzieć
Kasik 14:38, 16 sie 2014

Moje dzisiejsze zakupy. Jechałam zobaczyć co się dzieje na polu buksikowym, a po drodze było ogrodnictwo. I tu miła niespodzianka

żurawki po 4,50

JulkAd 15:15, 16 sie 2014

Kasik napisał(a)
Moje dzisiejsze zakupy. Jechałam zobaczyć co się dzieje na polu buksikowym, a po drodze było ogrodnictwo. I tu miła niespodzianka

żurawki po 4,50

Zaś poszalałaś, ale masz gdzie sadzić....jak tam na buksikowym polu?, ceny mnie interesują i wielkości krzaczorków

Buziolki
Kasik 15:22, 16 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Zaś poszalałaś, ale masz gdzie sadzić....jak tam na buksikowym polu?, ceny mnie interesują i wielkości krzaczorków

Buziolki

Jula- buksikowe było zamknięte Pojadę w inny dzień.

Buziaki
JulkAd 15:36, 16 sie 2014

Kasik napisał(a)

Jula- buksikowe było zamknięte Pojadę w inny dzień.

Buziaki

Spokojnie, nie speszy mi się....na kulki siem czaję

Miłego dzionka jeszcze...muszę eMa pogonić do koszenia, bo Kuba na Mazury pojechał, a za oknem chmurzyć się zaczyna
Luki 15:47, 16 sie 2014

Kasiu w takiej cenie to ja bym też troszke nabrał Super okazje upolowałaś i to bardzo dobrze rosnące odmiany Czekam na efekty sadzenia.
Karolka 15:58, 16 sie 2014

Muszę dodać, że na żywo wyglądają jeszcze lepiej