Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 18:36, 22 sty 2015

siakowa napisał(a)
Kasik...

edit: Wczoraj nie zdązyłam rozwinąć posta.

Kasiu wszystko jasne, podaj mi zatem jesli oczywiscie mozesz namaiary na te buksy może kiedys ktos cos moze ja

I przepraszam jesli poczułas się nagabywana, byłam przekonana że działasz tak juz standardowo, ze takie akcje wchodzą w grę!. Ale teraz jest juz wszytsko oczywiste, Zwykłe nieporozumienie! Nie było pytania! Przepraszam jeszcze raz !
A piesa to masz zacnego
Pozdrawiam

Nie przepraszaj nic się nie stało.

Jeśli będę mogła, to przywiozę, a jeśli nie, to dam Ci namiary.
Kiedyś jechałam na spotkanie u Bogdzi i Kasi też przywoziłam Może nadarzy się okazja.

A psiurek fojowy - my mieszkamy na końcu wsi , to pies musi być zacny
Kasik 18:38, 22 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)
Ależ niesamowity ten komplet domogrodu. Ciekawe czy chociaż raz na nim usiądziesz

Marzenko- tylko tego się obawiam. Ale jak ktoś już powiedział - to taka biżu do ogrodu.
Posiedzieć już u nas można w wielu miejscach, ale jakoś czasu na to nie ma.
Kasik 18:39, 22 sty 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Buziaki Kasiu ja przyjadę sama po buksy i na kawkę

A pewnie- i my na to czakamy

Buziak
Kasik 18:44, 22 sty 2015

Milka napisał(a)
Chyba muszę się w twoje strony wybrać, macie tam indyjską super knajpę i jedzonko, po ewolucjach p. Gessler cmok Kasiu

Zapraszamy gorąco Irenko.

Knajpka - jak komu. Mnie nie powala, choć jedzenie smaczne. Moja rodzinka zaprosiła mnie tam na urodziny.

Moje koleżanki sobie chwalą i po rewolucjach trzeba było zamawiać stolik, ale dziś już nikt ciśnienia nie ma.

Sama ocenisz- jeśli będziesz chciała przyjechać - ale kawka i ciacho na deser, to już u nas
Gardenarium 18:46, 22 sty 2015

Mam pomysła, żeby krzesełka i stoliczek przemalować na mocniejszy kolor, albo dopasować kolorek do roślin wśród których będzie stał. Ten kolor jest za mdły ale to nie krytyka tylko podpowiedź Bo komplecik jest śliczny i pasowałby do niego mój paw z bukszpanu

Instagram Ogrodowiska
Kasik 20:16, 22 sty 2015

Gardenarium napisał(a)
Mam pomysła, żeby krzesełka i stoliczek przemalować na mocniejszy kolor, albo dopasować kolorek do roślin wśród których będzie stał. Ten kolor jest za mdły ale to nie krytyka tylko podpowiedź Bo komplecik jest śliczny i pasowałby do niego mój paw z bukszpanu

Danusiu- rzeczywiście Twój paw z bukszpanu byłby idealnym dla nich towarzyszem.

Kolor jest dla mnie ok, choć podpowiedzi nie lekceważę , ale na przemalowanie zawsze jest czas, no i nie będę musiała tłumaczyć "dlaczego"
wietrzyk 10:11, 23 sty 2015

Kasik napisał(a)

Asiu- do domu nie pasuje, a i miejsca bym nie miała. Przeznaczony jest do ogrodu, na miejsce które jest jeszcze nie przygotowane, ale pomalutku zrobimy i przygotujemy.

Będzie to koło (tak myśle), które będzie obsadzone roślinkami, tak że na efekt końcowy jeszcze przyjdzie poczekać.

A altanka już jest od lipca.

No to już wszystko mi rozjaśniłaś Mus cofnąc się troszkę i poszperać w wątku żeby altankę sobie obejrzeć
Fajnie, że macie tyle nowych pomysłów, no i miejsce na ich realizację
A to koło z jakiej nawierzchni planujecie?
Kasik 10:22, 23 sty 2015

wietrzyk napisał(a)

No to już wszystko mi rozjaśniłaś Mus cofnąc się troszkę i poszperać w wątku żeby altankę sobie obejrzeć
Fajnie, że macie tyle nowych pomysłów, no i miejsce na ich realizację
A to koło z jakiej nawierzchni planujecie?

Koło wkomponowane w narożnik rabaty , która powstanie. Wysypane jakimiś kamyczkami - kolor zbliżony do naszego granitu.
wietrzyk 10:35, 23 sty 2015

O kurcze, Kaśka, nowej rabaty... dobijasz mnie...
Obejrzałam sobie właśnie Twoje fotki z lata. Dopiero teraz uderzyło mnie jaka ogromna zmiana nastąpiła, odkąd u Was byłam. Czyli niecały rok różnicy. Ogród po prostu kipi kwieciem. Żywotniki jakie ogromne! Altanka zachęca, żeby się w niej ukryc
No nic trzeba będzie rękawy zakasać i brac się do roboty

A poza tym, przyjemnie sobie takie kolorowe fotki teraz pooglądać
Kasik 19:03, 23 sty 2015

Zima w ogrodzie !!! Pierwszy śnieg