Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

malgorzata_s... 13:46, 31 sty 2015

Kasiu ale on z wykrywaczem łazi i skarbów szuka Chociaż nie powiem w ogrodzie jak trzeba kopać to pomoże
Kasik 13:48, 31 sty 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu ale on z wykrywaczem łazi i skarbów szuka Chociaż nie powiem w ogrodzie jak trzeba kopać to pomoże

Gosia- przekaż, że nie będzie musiał niczego robić. Zgramy Wasz przyjazd z Kasią i Rysiem i będziemy się dobrze bawić. A w drodze powrotnej zapakujemy bagażniki - Wiesz w co i będzie przyjemne z pożytecznym.
malgorzata_s... 13:50, 31 sty 2015

Kasik napisał(a)

Gosia- przekaż, że nie będzie musiał niczego robić. Zgramy Wasz przyjazd z Kasią i Rysiem i będziemy się dobrze bawić. A w drodze powrotnej zapakujemy bagażniki - Wiesz w co i będzie przyjemne z pożytecznym.

I to jest myśl słuszna i wielce przyjemna
Luki 15:16, 31 sty 2015

No bez żartów (no wyrwało mi się coś innego ) jak to się głupio patrzy jak u siebie za oknem zbrylony śnieg, brzydkie drogi i zimno, a tutaj widoki jak w marcu.
Co tu się dziwić Zielona Góra zobowiązuje do pogody
Bogdzia 16:10, 31 sty 2015

Kasiu nie do wiary że u Was już tak wiosennie. U mnie dzis słonko się pojawiło ale cały ogród jeszcze pod śniegiem choc wcale nie takim wielkim. Jak u Was już tak wiosennie to jest nadzieja że i do nas wiosna dojdzie , jest więc na co czekac. Pozdrówka serdeczne zostawiam.
Mala_Mi 21:33, 31 sty 2015

3 strony wcześniej zima, a teraz wiosna.... ale u ciebie szybko pory roku lecą...
Do mnie zima dziś dotarła.. ale co to za zima jak koło zera ?

Stoliczek widziałam i pochwały zostawiam.. żeby tak jeszcze potrafił zrobić "nakryj się ". I wtedy dal mnie mógłby być najpaskudniejszy ze stolików Ja dziś uzmysłowiłam sobie, że zimy ciągle nie ma, że do tej pory ławek ogrodowych nie schowałam..

Obrzeżę.... to zależy jak dużo chcesz dać kory czy kamyków. Czy będziesz je wkopywać czy ustawisz na równi z powierzchnią ziemi. Brzydko wygląda jak za dużo sterczy, ale jak za płytko, to też do niczego bo się wszytko wysypuje. No i jak nisko kosisz trawę? By nożem od kosiarki nie zaczepiać o obrzeża. Ja mam na 5 cm i jest to tak w sam raz.. jak dla mnie

Kindzia 19:47, 02 lut 2015

To nie jest możliwe!!!! Co Ty pokazujesz??????? Listki róż???? To niemożliwe...zobacz u nas...zima całą gębą!!!! I Marcelinkę wkleiłam
Kasya 19:53, 02 lut 2015

No klimatu to tylko pozazdroscic
u mnie mroz i snieg
Kasik 21:00, 02 lut 2015

Luki napisał(a)
No bez żartów (no wyrwało mi się coś innego ) jak to się głupio patrzy jak u siebie za oknem zbrylony śnieg, brzydkie drogi i zimno, a tutaj widoki jak w marcu.
Co tu się dziwić Zielona Góra zobowiązuje do pogody

Łukasz- przecież nie żartuję.

Zdjęcia nie kłamią, a nawet jeśli bym miała cos pokombinować- to nie umiem

Dziś już troszkę mrozu było i nie wiem co lepsze. Bo roślinki bez okrycia.
Kasik 21:03, 02 lut 2015

Bogdzia napisał(a)
Kasiu nie do wiary że u Was już tak wiosennie. U mnie dzis słonko się pojawiło ale cały ogród jeszcze pod śniegiem choc wcale nie takim wielkim. Jak u Was już tak wiosennie to jest nadzieja że i do nas wiosna dojdzie , jest więc na co czekac. Pozdrówka serdeczne zostawiam.

Wiosna i do Ciebie dotrze. Ale najważniejsze Byś zdrowa była. Za pozdrówka dziękujemy, szkoda troszkę u mnie roślin bo bez śniegu to zmarzną jak nic.

Buziaki