Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Mala_Mi 22:22, 21 sty 2015

Siakowa...... tobie potrzeba dużo... i na przysługę koleżeńską to chyba za dużo prosisz... kobito Tobie potrzeba 250szt.... wiesz ile to jest??????

Sorki Kasiu..... moja wina, nie sądziłam, że Kaśka w amoku tworzenia ogrodu wpadnie na taki pomysł... biję się w piersi aż dudni, bo to ja wyczytałam, że masz dostęp do wypasionych sadzonek..

Stoliczek obejrzę jutro.... bo czytam, że jakieś piękności sobie zafundowałaś
siakowa 23:26, 21 sty 2015

Ania juz odpisalam u siebie.... Czy ja w ktoryms momencie poprosilam o przywoezienie 250 buksow ???? pytalam jak to dziala ! Czy przywyozi.albo wysyla. Skąd mialam.wiedziec.jakoe są warunki ?? a nawwr gdybym skorzystala z uprzejmosci.kasi to woedząc już ze sama bedzie to tasZczyc nie poprosilabym o 250 szt !!!
wietrzyk 23:35, 21 sty 2015

Hej Kasiu,
miło popatrzyć na Wasze uśmiechnięte buzie
Ten ładny komplet zostawisz sobie w domu, czy z przeznaczeniem do ogrodu zakupiłaś? Przepraszam jeśli nie doczytałam, ale jakoś nie widzę, a ciekawa jestem

Ech, Kasiu, już widzę
Altanka się szykuje. A ja się chyba starzeję
siakowa 23:47, 21 sty 2015

Kasik...

edit: Wczoraj nie zdązyłam rozwinąć posta.

Kasiu wszystko jasne, podaj mi zatem jesli oczywiscie mozesz namaiary na te buksy może kiedys ktos cos moze ja

I przepraszam jesli poczułas się nagabywana, byłam przekonana że działasz tak juz standardowo, ze takie akcje wchodzą w grę!. Ale teraz jest juz wszytsko oczywiste, Zwykłe nieporozumienie! Nie było pytania! Przepraszam jeszcze raz !
A piesa to masz zacnego
Pozdrawiam
Madzenka 06:42, 22 sty 2015

Ależ niesamowity ten komplet domogrodu. Ciekawe czy chociaż raz na nim usiądziesz
Kasik 08:16, 22 sty 2015

Kochanieńkie- temat kończymy, bo po co atmosferę podbijać

Jeśli ktoś będzie w moich okolicach, to dam namiary i pokieruję jak dojechać na pole. Sprzedaży wysyłkowej i strony internetowej nie mają. Zapraszam również do siebie na kaweczkę, bo bez tego się nie obędzie.

Jeśli tylko będę mogła jadąc w czyjeś strony, a będzie to czas kopania buksów to przywiozę tyle ile mi miejsca starczy.

Buziaki dla wszystkich.
malgorzata_s... 13:58, 22 sty 2015

Buziaki Kasiu ja przyjadę sama po buksy i na kawkę
Kasik 17:06, 22 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
Siakowa...... tobie potrzeba dużo... i na przysługę koleżeńską to chyba za dużo prosisz... kobito Tobie potrzeba 250szt.... wiesz ile to jest??????

Sorki Kasiu..... moja wina, nie sądziłam, że Kaśka w amoku tworzenia ogrodu wpadnie na taki pomysł... biję się w piersi aż dudni, bo to ja wyczytałam, że masz dostęp do wypasionych sadzonek..

Stoliczek obejrzę jutro.... bo czytam, że jakieś piękności sobie zafundowałaś

Aneczko- ja to wszystko rozumiem, bo każdy by chciał mieć ładne roślinki i jeszcze tanio

A stoliczek? zapraszam na oglądanie, będzie wkomponowany w ogródek.

Buziak
Milka 17:25, 22 sty 2015

Chyba muszę się w twoje strony wybrać, macie tam indyjską super knajpę i jedzonko, po ewolucjach p. Gessler cmok Kasiu
Kasik 18:32, 22 sty 2015

wietrzyk napisał(a)
Hej Kasiu,
miło popatrzyć na Wasze uśmiechnięte buzie
Ten ładny komplet zostawisz sobie w domu, czy z przeznaczeniem do ogrodu zakupiłaś? Przepraszam jeśli nie doczytałam, ale jakoś nie widzę, a ciekawa jestem

Ech, Kasiu, już widzę
Altanka się szykuje. A ja się chyba starzeję

Asiu- do domu nie pasuje, a i miejsca bym nie miała. Przeznaczony jest do ogrodu, na miejsce które jest jeszcze nie przygotowane, ale pomalutku zrobimy i przygotujemy.

Będzie to koło (tak myśle), które będzie obsadzone roślinkami, tak że na efekt końcowy jeszcze przyjdzie poczekać.

A altanka już jest od lipca.