Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 23:02, 17 kwi 2015

Milka napisał(a)
To super
Jak u mnie w nadmiarze będzie, oddam w dobre ręcebuziaki

A ja Irenko chętnie przyjmę.

buziak
Kasik 23:06, 17 kwi 2015

Agania napisał(a)

Prawdziwa piękność Kasiu zakwitła ci na specjalną okazję, jak i cały ogród, prymulki masz w tak wielu kolorach, życzę Ci dalej takiego kolorowego życia
Jesteś tak ciepłą osobą, że każde urodziny będą dla ciebie wielką niespodzianką, a te 50 te to były big udane i zaskakujące....z taką pergolą
W sobotę jescze nie odpoczniesz, ale pasja ogrodowiskowa wkręca na całego i buduje przyjaźnie...czekam na fotki
Buziak

Dziękuje za życzonka i pochwały- rumienię się. Narazie nie odpoczywam, ale to nic - takie spotkania napedzają. Przyjaźnie zbudowane nawet się człowiek nie spodziewał.

Buziak
Agania 11:54, 19 kwi 2015

Grzes napisał(a)
Jako, że zasadniczo jest to wątek mojej Ż., to staram się zbyt mocno nie udzielać aby nie "zadymiać" krajobrazu. Ale dzisiaj wrzucę parę zdjęć zarówno dlatego, że robione przeze mnie jak i pokazujące min. moją część ogrodu.

Moja duma i radość - nektaryna kwitnie i zapowiada urodzaj

A tak ta sama nektaryna owocowała 2 lata temu i mam nadzieję, że w tym roku znów da popis

A tu na pierwszym planie brzoskwinka, która w zeszłym roku straaasznie chorowała, ale walczyłem o nią jak mogłem i chyba się udało, bo kwitnie pięknie!

Black Tulip z mojego ujęcia.

Piękne zdjęcia i piękny macie sad, który rodzi dorodne owocowe, a że jest pod twoją opieką, to czyni Cię Grzesiu wyjątkowym ogrodnikiem.....moje gratulacje.... i laur za to, że jeszcze doglądasz Tulipka...niesamowicie wyglądają kwitnące drzewka owocowe
Kasik 21:26, 19 kwi 2015

Za nami pięknych kilka chwil z cudnymi ludźmi. Takie chwile życiu nadają ogromnego sensu. Na Nie człowiek czeka nie wiedząc, że czeka. One przychodzą i po prostu pozostają, by być w gronie tych, które wspomina sie z rozrzewnieniem po latach.

Dziękujemy Wam kochani

To powitanie nie może znaczyć niczego innego- tylko przyjaźń.

A to tylko mała część "łupów" - te na taczkach to dla mnie

Kasik 21:37, 19 kwi 2015

Rozmowy w domu i na tarasie ja jako gospodyni miałam troszkę mniej czasu na zdjęcia, ale dziewczynki mają więcej.

Kasik 21:40, 19 kwi 2015

A do tego prezenty

Jutro będzie fotka Buka 'Purple Fountain', który chyba nim nie będzie , ale buczek kazdy mi sie podoba.

I nasze pieski - też w wielkiej przyjaźni.
Bogdzia 21:42, 19 kwi 2015

Oglądam .
Kasya 21:46, 19 kwi 2015

widze ze pogoda byla i ciepełko
Bogdzia 21:57, 19 kwi 2015

To już koniec??? Fajne spotkanie ale nie zazdroszcze sadzenia tego zielonego dobra. Pozdrówka serdeczne.
Kasik 22:02, 19 kwi 2015

Bogdzia napisał(a)
To już koniec??? Fajne spotkanie ale nie zazdroszcze sadzenia tego zielonego dobra. Pozdrówka serdeczne.

Małgosia i Kasia niedługo będą w domu. Myślę, że bedzie dalszy ciąg.

I mam nadzieję, że Małgosia pokaże mój nowy nabytek- jak jechaliśmy po buksiki w ręce nam wpadła piekna magnolia Gienie i nie moglismy sie oprzeć.
Dobrze, że Gosieńka zrobiła zdjęcia, bo dzis nad ranem przymrozek potraktował ją okrutnie.

Ale na szczęście ma wiele paczków i liczę, że za kilak dni bedzie zachwycać.

Pozdrawiam Bożenko