Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 12:25, 18 lip 2015

Milka napisał(a)
Do jutra, upał, buziak

No upał Irenko niemożliwy. W domu ani obiadu-będzie cokolwiek- ani sprzątania, bo pot oczy zalewa. Na ogrodzie można zejść - Grześ skosił przy domu i poszedł czyścić basen , bo chyba przez ten upał coś się z wodą dzieje. Musimy wymienić, dzieciaki będą w domu jak my pojedziemy- niech coś skorzystają.

Do jutra- nawet nie wiesz jak się cieszę.
Milka 12:55, 18 lip 2015

Ja tez u mnie sa takie miejsca, ze upalu nie odczujesz, mozesz nie jesc, jedzonko u mnie, ale czy do jutra wytrzymasz
zawitka 13:54, 18 lip 2015

OOoo Kasia jedzie do Irenki bawcie się dobrze Pokazcie coś z wizyty ha ha .Ale jestem odważna no nie ????
Kasik 14:07, 18 lip 2015

Milka napisał(a)
Ja tez u mnie sa takie miejsca, ze upalu nie odczujesz, mozesz nie jesc, jedzonko u mnie, ale czy do jutra wytrzymasz

A Ty w ten upał odpoczywaj. Nie forsuj się, bo nie warto. Przed chwilą zeszłam z góry po myciu łazienki ledwie żywa. Siedzę pod wiatrakiem.

No i nie szykuj żadnego jedzenia- my pzyjedziemy najedzeni. Mamy się spotkać, pogadać, a nie gościć i uwijać przy stole. Ja Cię bardzo proszę.
Kasik 14:08, 18 lip 2015

zawitka napisał(a)
OOoo Kasia jedzie do Irenki bawcie się dobrze Pokazcie coś z wizyty ha ha .Ale jestem odważna no nie ????

Jedziemy i bawić się będziemy zapewne, ale dlaczego odważna?
Bogdzia 14:30, 18 lip 2015

To ucałuj Irenkę i ode mnie. Kasia też tam będzie?-bo nie mogę sie doczytac jeśli tak to ich równiez.Miłej niedzieli w takim razie a już wiadomo ze bedzie miła.
Kasik 14:48, 18 lip 2015

Bogdzia napisał(a)
To ucałuj Irenkę i ode mnie. Kasia też tam będzie?-bo nie mogę sie doczytac jeśli tak to ich równiez.Miłej niedzieli w takim razie a już wiadomo ze bedzie miła.

Dostałyśmy zaproszenie już jakiś czas temu- Małgonia z Krzysiem, Kasiula z Rysiem i ja z Grzesiem.

Znaleźliśmy wspólny termin i już Będziemy mieli piękne spotkanie, a Irenkę ucałujemy i wyściskamy
Gocha 16:10, 18 lip 2015

Ale super spotkanie się szykuje. Bawcie sie dobrze. Pozdrawiam wszystkich I oczywiście czekam na relację obrazkową. U nas tez upał. Nic nie robię- leżę i zdycham. Jedzenia nie szykuję.
Kasik 17:01, 18 lip 2015

Gocha napisał(a)
Ale super spotkanie się szykuje. Bawcie sie dobrze. Pozdrawiam wszystkich I oczywiście czekam na relację obrazkową. U nas tez upał. Nic nie robię- leżę i zdycham. Jedzenia nie szykuję.

Gosia - doczekaliśmy się - zawsze chciałam na żywo zobaczyć ogród Irenki Nie widziałyśmy się od Wojsławic.

U mnie zupka "chińska"( no prawie ) Ale jesteśmy sami - każde cos skubnęło i już.
Krys 21:39, 18 lip 2015

Kasiu bardzo dziekuje za kupno krolowej szwedzkiej jeszcze nie wsadzona ale bedzie miala loadna miejscowke jak brukarze skoncza kostke