Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 11:39, 12 sty 2014

Bogdzia napisał(a)
Tyle owoców z młodego sadu toż to wielki urodzaj. Musisz miec dobrą ziemie bo u mnie słabo rodziły i wiekszosci się pozbyłam.Fajnie miec swoje owoce. Miłego dnia.

W obrębie sadu i w niektórych miejscach obok domu mama bardzo dobrą ziemię. To widać po tym jak krety szaleją.
Madziarzeszow 12:15, 12 sty 2014

O matko jakie małe cudo , marzę o takim miałam podobnego , ale za szybko dorósł fizycznie , bo dalej taki sam wariat jak był maluchem
Kindzia 12:25, 12 sty 2014

Dziewczynki! Nie mogę spokojnie patrzeć na takie małe psiuńcie. Psiara jestem okropna...ale jeszcze nie mam ochoty na następnego. Mieliśmy psa 15 lat...ciężko było jak odszedł od nas.

Taki berneńczyk za mną chodzi...

Pozdrówka
Kasik 15:13, 12 sty 2014

Madziarzeszow napisał(a)
O matko jakie małe cudo , marzę o takim miałam podobnego , ale za szybko dorósł fizycznie , bo dalej taki sam wariat jak był maluchem

.

To nie moje ,te małe. To Nikita wstawiła. Ale są superowe. My kupiliśmy naszą czteromiesięczną i uchroniliśmy się od takiej zadymy choć i tak była niezgorsza.
Kasik 15:18, 12 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Dziewczynki! Nie mogę spokojnie patrzeć na takie małe psiuńcie. Psiara jestem okropna...ale jeszcze nie mam ochoty na następnego. Mieliśmy psa 15 lat...ciężko było jak odszedł od nas.

Taki berneńczyk za mną chodzi...

Pozdrówka

Muszę zobaczyć jak wygląda berneńczyk.

Ale my Kasiu mieszkamy na końcu wsi, za nami już tylko łąki i bez psa nie dałabym rady.
Na początku mieliśmy tylko Figa- posokawca bawarskiego i on jest z naki w domu, ale szybko doszliśmy do wniosku, że potrzebny nam pies stróż i pojawiła się Zara- owczarek długowłosy-ona jest na zewnątrz.

Teraz śpię spokojnie.
Milka 13:02, 13 sty 2014

i krzesełko na taras - znajdzie w nim miejsce jakaś doniczusia ukwiecona

Rewelacyjne I podziwiałam sad, już pięknie pobielone drzewka, a z upadkami uważaj, bo wiosna się zbliża Kasiu pozdrawiam
Kasik 17:34, 13 sty 2014

irena_milek napisał(a)

Rewelacyjne I podziwiałam sad, już pięknie pobielone drzewka, a z upadkami uważaj, bo wiosna się zbliża Kasiu pozdrawiam

Na wiosnę to żaden upadek nie odwiedzie mnie od prac "zasadniczych", ale miejmy nadzieje, że się po prostu nie przytrafi.

Dzięki Irenko, że wpadłaś do nas.

Zapraszamy jak tylko znajdziesz czas i ochotę.
Kindzia 19:08, 13 sty 2014

Matko...posokowiec. Cudny misio to jest!!! Mam tu takiego jednego "znajomego" posokowca, co za pieszczoch! Jak mnie widzi, ciągnie swoją panią do mnie...mus pogłaskać

Na końcu wsi? Super macie!!! Spokój zupełny
wietrzyk 19:27, 13 sty 2014

Cześć Kasiu i Grzesiu
Nie zaglądałam jakiś czas na Ogrodowisko więc witam się u Was pierwszy raz w Nowym Roku. Jak widzę dzieje się sporo nastrojowo świątecznie, latarenki śliczne (a jeszcze dwie obok kominka wypatrzyłam), aparacik pierwsza klasa co widać po fotkach
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę spełnienia planów i marzeń w Nowym Roku
Kasik 19:51, 13 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Matko...posokowiec. Cudny misio to jest!!! Mam tu takiego jednego "znajomego" posokowca, co za pieszczoch! Jak mnie widzi, ciągnie swoją panią do mnie...mus pogłaskać

Na końcu wsi? Super macie!!! Spokój zupełny

Pieszczoch z niego straszny, ale i charakterek ma. Wyobraź sobie, że ze złości jak go zostawimy samego zjadł mi trzy poduszki i prawie wszystkim ściereczkom kuchennym rogi poogryzał.. Gadzina jedna.
Umaszczony jest pięknie- to "czerwień jelenia"- i taki alabastrowy jest- tylko głaskać.

Za naszym domem tylko łąki i lasy. Zwierzęta podchodzą pod nasze ogrodzenie.