Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 19:55, 13 sty 2014

wietrzyk napisał(a)
Cześć Kasiu i Grzesiu
Nie zaglądałam jakiś czas na Ogrodowisko więc witam się u Was pierwszy raz w Nowym Roku. Jak widzę dzieje się sporo nastrojowo świątecznie, latarenki śliczne (a jeszcze dwie obok kominka wypatrzyłam), aparacik pierwsza klasa co widać po fotkach
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę spełnienia planów i marzeń w Nowym Roku

Dziękujemy Joasiu. I Tobie w Nowym Roku pomyślności życzymy.

A nastrój już się skończył. Właśnie w sobotę zdjęliśmy nasze ozdoby - wracamy do codziennych zajęć.
Fajnie, że zaglądnęłaś.
Kindzia 19:58, 13 sty 2014

Bogdzia 20:14, 14 sty 2014

Kasik napisał(a)

Za naszym domem tylko łąki i lasy. Zwierzęta podchodzą pod nasze ogrodzenie.

Super w takim miejscu mieszkac. Spodziewam się w tym roku duzej ilości zdjęc. Pozdrawiam bardzo serdecznie.
Kasik 20:46, 14 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Super w takim miejscu mieszkac. Spodziewam się w tym roku duzej ilości zdjęc. Pozdrawiam bardzo serdecznie.

Pięknie jest i rzeczywiście fajnie się tu mieszka, bez zgiełku i tylko ptaki słychać.
Ale ze zdjęciami może być kłopot, bo na łące obok gdzie zwierzęta można by focić jest masa kleszczy.
Mój syn z bratem (uwielbiają przyrodę ) poszli na spacer w pierwszy dzień świat szukać tropów i jak wrócili to brat przyniósł na sobie trzy- w zimie.

Latem to jest tego zatrzęsienie. Nasza Zara choć psikana przeciwko kleszczom przynosi tego całe mnóstwo.
zawitka 15:15, 15 sty 2014

Kasiu wyczytałam że czerwone żurawki u Ciebie na słońcu rosną jak długo je masz są śliczne mam zamiar kupić i wsadzić tyż na słońcu więc jestem ciekawa ????? Pozdrawiam
Kasik 18:18, 15 sty 2014

zawitka napisał(a)
Kasiu wyczytałam że czerwone żurawki u Ciebie na słońcu rosną jak długo je masz są śliczne mam zamiar kupić i wsadzić tyż na słońcu więc jestem ciekawa ????? Pozdrawiam

Zawitko - moje żurawki rosną tam od zeszłego roku, a niektóre od dwóch lat. nie miały żadnych problemów. Tak naprawdę mam wiele gatunków posadzonych na słońcu i tylko taka jasno zielona Lime Rickey troszeczkę się przypaliła.
Mam jeszcze jedną podobną do Southern Comfort- tylko ma takie omszałe listki - to również po brzegach miała małe ślady brązowe.
Pozdrawiam
dominika_rew 19:17, 15 sty 2014

Cześć Kasiu, zobaczyłam Twój wpis w wątku o Gardenii i postanowiłam wpaść, bo jadę na targi po raz pierwszy i też mam obawy co do poznania kogokolwiek.. przy okazji zwiedziłam trochę Twój ogród i domek i stwierdzam, że klimat podobny do mojego dlatego zostaję i przy chwili wolnego uważniej poczytam wątek od począttku pozdrawiam
Kasik 19:23, 15 sty 2014

dominika_rew napisał(a)
Cześć Kasiu, zobaczyłam Twój wpis w wątku o Gardenii i postanowiłam wpaść, bo jadę na targi po raz pierwszy i też mam obawy co do poznania kogokolwiek.. przy okazji zwiedziłam trochę Twój ogród i domek i stwierdzam, że klimat podobny do mojego dlatego zostaję i przy chwili wolnego uważniej poczytam wątek od począttku pozdrawiam

Czytaj , czytaj, zapraszamy. U mnie ogrodowo jeszcze marnie, ale pracujemy nad tym.

A Gardenią się nie przejmuj, nowicjuszy będzie więcej. Wszyscy są super do siebie nastawieni , a to już 99% sukcesu. Będzie fajnie iiiiiiii zakupy zrobimy

Miło mi, że wstąpiłaś.
zawitka 21:28, 15 sty 2014

Dzieki ci bardzo mam chrapkę na czerwona i jak zobaczyłam u Ciebie to wiesz łoczka się zaszkliły na tę czerwień
Bogdzia 21:39, 15 sty 2014

Kasik napisał(a)

Pięknie jest i rzeczywiście fajnie się tu mieszka, bez zgiełku i tylko ptaki słychać.
Ale ze zdjęciami może być kłopot, bo na łące obok gdzie zwierzęta można by focić jest masa kleszczy.
Mój syn z bratem (uwielbiają przyrodę ) poszli na spacer w pierwszy dzień świat szukać tropów i jak wrócili to brat przyniósł na sobie trzy- w zimie.

Latem to jest tego zatrzęsienie. Nasza Zara choć psikana przeciwko kleszczom przynosi tego całe mnóstwo.

Oj to już lepiej nie rób tych zdjec bo to niebezpieczne. Zadowolę się bezpieczniejszymi z ogrodu.Pozdrówka.