Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

hanka_andrus 16:52, 25 cze 2016

Przybiegłam za Zbyszkiem! Wiedziałam, że u Ciebie na tym pięknym tarasie się zadekował!
A miał mecz oglądać! Pozdrawiam Kasiu, i jeszcze raz życzę zdrowia dla Was i dla rodziców!
Kasik 17:14, 25 cze 2016

hanka_andrus napisał(a)
Przybiegłam za Zbyszkiem! Wiedziałam, że u Ciebie na tym pięknym tarasie się zadekował!
A miał mecz oglądać! Pozdrawiam Kasiu, i jeszcze raz życzę zdrowia dla Was i dla rodziców!

A u mnie i mecz by pooglądał choć nie cały, bo burza zrobiła co miała zrobić i kilkunastu minut nie widzieliśmy.
Dobrze, że zdjęcia rano zrobiłam- po burzy już mój tarasik tak pięknie nie wygląda. Ale to są kwiaty, które szybko się regenerują.
Krys 17:18, 25 cze 2016

Kasiu tarasik majstersztyk przecudny i powtorze za Zbyszkim koronkowa robota,az sie chce tam ciagle byc,pozdrawiam
Kasik 17:22, 25 cze 2016

Krys napisał(a)
Kasiu tarasik majstersztyk przecudny i powtorze za Zbyszkim koronkowa robota,az sie chce tam ciagle byc,pozdrawiam

A dziękuję Krysiu Zawsze miałam rękę do tarasowych, czego nie można powiedzieć o ogrodowych. Ale to chyba lata praktyki z bloku
Pozdrawiam
anna_g 21:39, 25 cze 2016

Kasik napisał(a)
Troszkę pomęczę Was moim tarasikiem

Ale bajka cudnie - takim tarasikiem Kasik to Ty możesz męczyć codziennie i to po kilka razy... Podziwiam Twoje rośliny w donicach - zawsze masz takie bujne, ogromne i masę kwiatów... Ja nie robię donic bo mam złą przypadłość i... niestety zapominam ich podlewać... No i zazwyczaj są "odwrotnie piękne" niż u Ciebie... Ja pozostaję przy rabatach - tym bardziej taki piękny tarasik miło mi oglądać. No bo trochę to Ci po prostu zazdraszczam
Kasik 21:45, 25 cze 2016

anna_g napisał(a)

Ale bajka cudnie - takim tarasikiem Kasik to Ty możesz męczyć codziennie i to po kilka razy... Podziwiam Twoje rośliny w donicach - zawsze masz takie bujne, ogromne i masę kwiatów... Ja nie robię donic bo mam złą przypadłość i... niestety zapominam ich podlewać... No i zazwyczaj są "odwrotnie piękne" niż u Ciebie... Ja pozostaję przy rabatach - tym bardziej taki piękny tarasik miło mi oglądać. No bo trochę to Ci po prostu zazdraszczam

No właśnie pisałam, że mi burza szkód trochę narobiła, ale akurat te rośliny po tym jak zostaną potargane odbijają na nowo.

Ciesze się, że Ci się podoba.

Widziałam u Kasi fotki- super spotkanie.
BasiaLT 22:15, 25 cze 2016

Kasiu twój tarasik cudny i mimo burzy kwiatki będą piękne. Widzę że wbrew obawom vertigo wcale nie zdominowalo kwiatów. Super się prezentuje. Pozdrowienia i zdrówka dla taty
bozga 13:07, 26 cze 2016

Na opisanie takiego tarasu brak słów, unikatowy, bajkowy zakątek
Sebek 13:11, 26 cze 2016

Właśnie wstawiłem swoje zdjęcia w wątku spotkaniowym

A Twój taras to cudo! Burza kwiatów, choć u mnie przed chwila tak dawało, że aż okna zamknąłem z obawy przed piorunami
Kasik 13:12, 26 cze 2016

BasiaLT napisał(a)
Kasiu twój tarasik cudny i mimo burzy kwiatki będą piękne. Widzę że wbrew obawom vertigo wcale nie zdominowalo kwiatów. Super się prezentuje. Pozdrowienia i zdrówka dla taty

BAsiu- Vertigo i właśnie te surfinie to terminatorzy Zastanawiam sie które zwycięży? Za pochwały dzieki wielkie