Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014

II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014

Sebek 14:51, 12 sty 2014

Ja już w domku Waaarto bylo jeszcze dziś zostać
AgnieszkaW 14:55, 12 sty 2014

Super relacja i fotki. Pooglądałam z uśmiechem. Pozdrowionka dla Was
alinak 15:58, 12 sty 2014

melduję że już w domku się ciepełkuje , choć przyznam że dawno tak ciepłej Białki nie pamiętam o tej porze .

mam jak zwykle problem z fotkami , bo jak się ma gadane to się nie ma focone . atmosfera spotkań jest zawsze taka sama , więc chore i nadwyrężone gardło to już chyba standard. dziewczyny są niezwykle fotogeniczne , więc sesja jak z żurnala mody sportów zimowych .

jednoosobowa firma logistyczna ( MARZENKA ) panowała nad planem zjazdów i formowała szyki do spotkań tysiącami telefonów .( ma z nami przegwizdane ).
nie mogła się zdecydować który profil mają ładniejszy , więc prezentuję profil dolny

kurcze Anita ( Enya) fryzury nie poprawiła , Renata( Rench) w ogóle myśli o zielonych migdałach a marta (Finka ) już mnie wzrokiem pożera , bo czas gwiazdy jest ograniczony

Sebek wykazał się kompletnym brakiem profesjonalizmu ....zamknął oczy ...nie ma powtórek ..przepadło

Anki nie uchwycisz człowieku za nic ...nie nadążam za nią z aparatem ...ale..udało się Rencz ( Renata) zagadała ją czymś

matko tak mnie ta sesja z nimi wykończyła że musiałam odpocząć ..

nie myślcie że tu się odpoczywało ...harówka ...ciężko wstać

ale teraz sobie odpocznę
gaby3003 16:25, 12 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)

madżenko dzięki za listę rozświetlającą
pozdrawiam i zazdraszczam
...tym razem z głowa nie w zaspach,.....a w monitorze.....
ale tak być, - wiecej......nie możne....
malgorzata_s... 16:32, 12 sty 2014

Ale super fotki Dzięki że choć tak mogłam was pooglądać
monteverde 16:33, 12 sty 2014

Alinka dzięki za profesjonalne fotki od razu widać, że wszystkie to modelki i jeden model
bociek 16:38, 12 sty 2014

A ja wiem kto to nr 12
Ale nie powiem bo to tajemnica jest
ewsyg 16:43, 12 sty 2014

Cieszę się, że umieściliście zdjęcia i że tak mogliśmy Was podziwiać.
gaby3003 16:49, 12 sty 2014

Alinko dzieki za fantastyczne doniesieni reportażowe poczułam sie jakbym była tam również

...... ale jednak nie, nie to samo,.... jak bycie razem z Wami na stoku....
to mówie JA ...... gaby3003....
Mala_Mi 16:50, 12 sty 2014

A my z Rencz sprawdzamy milosc naszych eMow do nas i granice wyrozumialosci.... Auto wczoraj fiksowalo ale jak wracac jak taka ekipa. Autko po ujechaniu 15 km sfiksowako i siedzimy na stacji benzynowej czekajac na transport zastepczy. Zastepcze auto tez sie zepsulo wiec moj M wladowal na pake rower stwierdzajac ze dojedzie w ostatecznosci rowerem..... Jak jest ta awaria co na telefon diagnozowalam to do rana dojedziemy. Jak nie to dostane chyba zakaz na forum i moje pomysly wyjazdowe. Zamek w kurtce tez sie popsul......