Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

Nallar 18:47, 19 kwi 2015

Zielone towarzystwo w szklarence babci imponujące. Dziś pluję sobie w brodę że nie kupiłam białych tulipanów, bo prezentują się pięknie.
inag 19:47, 19 kwi 2015

Dziękuję w jej imieniu
No widzisz, a ja pluję sobie w brodę po pierwsze dlatego, że kupiłam tylko tyle A była potężna wyprzedaż. Nie wiedziałam, że tak mi się spodobają. A po drugie do ogrodu zamawiałam odmianę Jan Paweł II, dużo droższą i jak na razie te przed płotem chyba bardziej mi się podobają.. Z tych drugich na razie zakwitł dopiero jeden, więc mam nadzieję, że jednak mnie zachwycą
inag 19:51, 19 kwi 2015

Agatan24 napisał(a)
Piekna wiosna a berberys na ostatnim zdjeciu mnie zachwycil i wymyslilam ze moze by tak wlasnie nim podsadzic hortensje.Zajrzyj do mnie moze cos mi dradzisz?

Byłam
Ten berberys to Admiration. Tak jak Ci napisałam- ja bym się w tamto miejsce pokusiła o jakieś trawki Ale zarówno trawy, żurawki jak i berberysy z łatwością przesadzisz jak uznasz, że Ci się nie podoba więc możesz poeksperymentować
kitek81 22:20, 19 kwi 2015

Piękne te białe tulipany, a berberysa admiration też muszę u siebie gdzieś upchnąc, bo bardzo mi się podobają
Spokojnej nocy
Mysza 23:11, 19 kwi 2015

Mi też się ten berberys podoba
Tulipanki ach..och..
Cudnie
inag 23:47, 19 kwi 2015

kitek81 napisał(a)
Piękne te białe tulipany, a berberysa admiration też muszę u siebie gdzieś upchnąc, bo bardzo mi się podobają
Spokojnej nocy

O! A ja właśnie u Ciebie pisałam, że masz śliczne te białe, smukłe tulipany
Admiration sadziłam dopiero jesienią. Zobaczymy jak odbiją po zimie i czy będą takie jaskrawo czerwone jak na zdjęciach...
Napracowałąś się dzisiaj. Widziałam efekty Na pewno padłaś już ze zmęcznia więc spij spokojnie! PA!
inag 23:53, 19 kwi 2015

Mysza napisał(a)
Mi też się ten berberys podoba
Tulipanki ach..och..
Cudnie

No i mówi "ach..och.." ta co kupiła najpiękniejsze okazy drzew jakie ostatnio widziałam Cudne to masz swoje zakupy "roślinne"
Agatan24 19:16, 21 kwi 2015

Co tam u Ciebie sie dzieje? Może jakies fotki? Co masz w planach nowego-ogrodowego
inag 19:23, 21 kwi 2015

Nic ciekawego Rozchlapałam dziś 5 litrów Humusu Active Papki i łudzę się nadzieją, że to prawda choć w części z tym rewelacyjnym działaniem na glebę i rośliny.
Poza tym wkurzona jestem bo jedne z moich tulipanów na rabacie, która miała być biało różowa zakwitły na... czerwono!
Mysza 19:30, 21 kwi 2015

Oj to masz niespodziankę z tulipankami.Mi dzisiaj pierwszy się w końcu rozwinął
Zrób jak Madżenka, do wazonu je