Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

Luki 08:13, 21 lip 2015

Jeżówki wyglądają cudownie w takiej ilości. Ciągle zachwycam się Twoimi murkami z cegły i granitu, są boskie
nawigatorka 08:35, 21 lip 2015

Jeżówki piękne.przplenicowa wymiata - u mnie hameln roczne na innej rabacie tez giganty.mam nadzieje ze te tegoroczne kiedyś nie pochlona mi rozchodników. Widzę że sadzilac 'ice and fire' dobrze poznaję? Ja ostatnio spotkałam je w szkółce i kupiłam całe 2 szt - one u nas bardzo rzadkie.
siakowa 08:47, 21 lip 2015

łał łał i tylko tyle powiem
malkul 08:47, 21 lip 2015

inag napisał(a)
Rozplenice w tym roku również przeszły moje najśmielsze oczekiwania...

Tutaj widac Mirkowe werbeny:

ZAJE bista ta rabata!!!
inag 14:42, 21 lip 2015

Karol99 napisał(a)

Boskie zdjecia.

Dzięki! Jeżówki są bardzo fotogeniczne
inag 14:45, 21 lip 2015

Kuba napisał(a)
Piękne lato w Twoim ogrodzie

Dopiero się zaczyna. Jakoś w zeszłym roku wszystko szybciej trochę kwitło.. No i zauważyłam, że jakoś mało motyli jest. W 2014 jeżówki były nimi wręcz obklejone. Jak się przechodziło i wszystkie wzbijały się w powietrze to był prawdziwy show. Teraz jak są trzy to już sukces...
inag 14:47, 21 lip 2015

Luki napisał(a)
Jeżówki wyglądają cudownie w takiej ilości. Ciągle zachwycam się Twoimi murkami z cegły i granitu, są boskie

Łukasz, to żaden problem: trochę starych cegieł, cementu i trochę zabawy Ty jesteś super dokładny więc pewnie w Twoim wykonaniu byłyby idealne!
nawigatorka 14:47, 21 lip 2015

a wiesz, że tez miałam na roizplenicowej werbenę ale ją przesadziłam ostatecznie.
inag 14:56, 21 lip 2015

nawigatorka napisał(a)
Jeżówki piękne.przplenicowa wymiata - u mnie hameln roczne na innej rabacie tez giganty.mam nadzieje ze te tegoroczne kiedyś nie pochlona mi rozchodników. Widzę że sadzilac 'ice and fire' dobrze poznaję? Ja ostatnio spotkałam je w szkółce i kupiłam całe 2 szt - one u nas bardzo rzadkie.

Asia, a Ty przypadkiem nie przepadasz za różem??? Tak coś kojarzę...
Rozplenicom nie wiem co się stało! Ale rozchodniki i tak widać. W tym roku wszystko jest jakieś wielkie... Wiosną podlewałam humus papką a później kilka razy miksturką z pokrzyw. Może to przez to???
Dobrze rozpoznajesz to ice & fire. Szukałam czegoś z dużą ilością białego na liściach. W wolne miejsca chce tam dać jeszcze turzyce ice dance. U mnie obie te rośliny są nie do dostania. Przetrząsnęłam wszystkie szkółki i centra ogrodnicze hosty zamówiłam przez internet i tak jak myślałam, przyszły mikroskopijne w potężnych doniczkach. Nie miałam jednak wyjścia...
inag 14:57, 21 lip 2015

siakowa napisał(a)
łał łał i tylko tyle powiem

Toś się nagadała