Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 14:58, 21 lip 2015

nawigatorka napisał(a)
a wiesz, że tez miałam na roizplenicowej werbenę ale ją przesadziłam ostatecznie.

To myślimy podobnie
nawigatorka 15:07, 21 lip 2015

a dużo potrzebujesz tej Ice dance? bywasz w pzonaniu? ja kupuje u Pana Trawk (buk dokładnie). dobrze z różem kojarzysz a dlaczego pytasz?
nawigatorka 15:09, 21 lip 2015

myślę jeszcz czy ice dance nie ma zbyt ciepłego odcienia do tych host? ale może się myle. ID szybko sie rozrasta
inag 15:20, 21 lip 2015

W poznaniu to bywam od swięta niestety No trochę jej potrzebuję, ale słyszałam że szybko się zagęszcza. Ty nawet nic nie kombinuj!
A czy ten Pan trawka prowadzi sprzedaż wysyłkową? Jak nie to porozmawiam ze znajomym z CO i pewnie w końcu przywiezie dla upierdliwego klienta
No tak tylko pytałam o ten róż, bo coś mi świtało, że nie lubisz a u mnie jeżówki właśnie te standardowe - różowe
inag 15:22, 21 lip 2015

nawigatorka napisał(a)
myślę jeszcz czy ice dance nie ma zbyt ciepłego odcienia do tych host? ale może się myle. ID szybko sie rozrasta

A co Ty byś proponowała? Masz jakiś typ?
nawigatorka 15:51, 21 lip 2015

Jeżówki różowe ale u innych mi się podobają.

Ice dance nie jest zlym pomyslem bo szybko się rozrasta i to jej atut w tym miejscu. Ja swojenodrosty chciałam przesadzić na nową rabatę a le może coś bym Ci wykopala ale nie wiem ile tego mam bo już trochę pobierałas na wiosnę.

Pan Trawka to strona trawki.pl ja mam do niego 70 km bo to druga strona Poznania i bywam ta nie częsta ale ostatnio byłam-szkoda ze nie wiedziałam. Ale Pan Tadeusz wysyła tez - ja takie sadzonki nieduże kupowałam ze chyba 5 zł a szybko się bardzo się rozrasta.
Jeśli chcesz wieczorkiem znajdę zdjęcia sadzonek z zeszłego roku zaraz po kuonie i jak wyglądają teraz ok?
asica 19:23, 21 lip 2015

inag napisał(a)
Rozplenice w tym roku również przeszły moje najśmielsze oczekiwania...

Tutaj widac Mirkowe werbeny:

Coś pięknego.
Mirka 19:35, 21 lip 2015

No ładnie się postaralaś z fotkami aż nie wiem co napisać. Pięknie Iwonko masz naprawdę bez słodzenia.Twoja werbeną bardzo wysoka u mnie ziemia piaszczysta ale też dają radę choć są niższe .Jutro zrobię zdjęcia zapraszam.
kitek81 21:40, 21 lip 2015

ale ja bym chciała mieć już tak pięknie w ogrodzie-gdzie mi do takich widoków?!
ale rozplenica też mi taka gigantyczna urosła, wszystko wkoło mi poporzysłaniała! jeżówki też mi takie kwitną w tym roku, moje własne z nasionek zeszłoroczne
nawigatorka 21:54, 21 lip 2015

wkleiłam ID u mnie jak obiecałam
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5397-typografia-ogrodu?page=250#post_5