Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

babka 23:19, 21 lip 2015

Cześć, przyszłam tu za radą Kuby-Ewy i zastanawiam się dlaczego dopiero teraz ?? Pięknie jest u Ciebie, zostaję
inag 01:22, 22 lip 2015

nawigatorka napisał(a)
Jeżówki różowe ale u innych mi się podobają.

Ice dance nie jest zlym pomyslem bo szybko się rozrasta i to jej atut w tym miejscu. Ja swojenodrosty chciałam przesadzić na nową rabatę a le może coś bym Ci wykopala ale nie wiem ile tego mam bo już trochę pobierałas na wiosnę.

Pan Trawka to strona trawki.pl ja mam do niego 70 km bo to druga strona Poznania i bywam ta nie częsta ale ostatnio byłam-szkoda ze nie wiedziałam. Ale Pan Tadeusz wysyła tez - ja takie sadzonki nieduże kupowałam ze chyba 5 zł a szybko się bardzo się rozrasta.
Jeśli chcesz wieczorkiem znajdę zdjęcia sadzonek z zeszłego roku zaraz po kuonie i jak wyglądają teraz ok?

Byłam widziałam. Dzięki! jutro zerknę do tego Pana Trawki Może od razu zamówię? Kurcze a miałam już na ten rok się ograniczać... M się ze mną rozwiedzie jak nic...
inag 01:25, 22 lip 2015

asica napisał(a)

Coś pięknego.

Cieszę się, że Ci się podoba Ta rabata była przerabiana kilkadziesiąt razy i było na niej już chyba wszystko co może rosnąć w ogrodzie
inag 01:30, 22 lip 2015

Mirka napisał(a)
No ładnie się postaralaś z fotkami aż nie wiem co napisać. Pięknie Iwonko masz naprawdę bez słodzenia.Twoja werbeną bardzo wysoka u mnie ziemia piaszczysta ale też dają radę choć są niższe .Jutro zrobię zdjęcia zapraszam.

Z chęcią bym Ci pokazała jaki u mnie jest piach... Teraz byłabym już mądrzejsza i inaczej przygotowała ziemię ale jak to mówią mądry Polak po szkodzie... Werbeny nie są aż tak wysokie jak jeżówki. Zmierzyłam najwyższą i na 1,29 metra! Reszta jest tylko kilka cm niższa. To normalne? Nigdy takie nie urosły!
Na zdjęcia czekam z niecierpliwością
inag 01:32, 22 lip 2015

kitek81 napisał(a)
ale ja bym chciała mieć już tak pięknie w ogrodzie-gdzie mi do takich widoków?!
ale rozplenica też mi taka gigantyczna urosła, wszystko wkoło mi poporzysłaniała! jeżówki też mi takie kwitną w tym roku, moje własne z nasionek zeszłoroczne

Oj kochana, zapomnialaś chyba o swojej czaderskiej umbrowej? Jestem jej fanką! Często podglądam
inag 01:35, 22 lip 2015

babka napisał(a)
Cześć, przyszłam tu za radą Kuby-Ewy i zastanawiam się dlaczego dopiero teraz ?? Pięknie jest u Ciebie, zostaję

Zapraszam serdecznie
Ja chyba jeszcze do Ciebie nie trafiłam... Jutro to zmienię na bank!!! Lubię nowe miejsca
Spokojnej nocy! (Kurcze już 1.35!)
Borbetka 08:09, 22 lip 2015

Też sobie zafundowałam rozplenicę z rozchodnikiem. Połączenie świetne. U Ciebie giganty. To są rośliny posadzone w zeszłym roku czy wcześniej?
Karol99 09:45, 22 lip 2015

inag napisał(a)
Rozplenice w tym roku również przeszły moje najśmielsze oczekiwania...

Tutaj widac Mirkowe werbeny:

Boska rabata!
agata19762 10:58, 22 lip 2015

Ilonko piękne lato pokazujesz
bardzo lubię ten Twój ład i porządeczek ...
miłego dnia !!!!!!!
inag 13:11, 22 lip 2015

Borbetka napisał(a)
Też sobie zafundowałam rozplenicę z rozchodnikiem. Połączenie świetne. U Ciebie giganty. To są rośliny posadzone w zeszłym roku czy wcześniej?

A pokazywałaś ją? Muszę odszukać. Posadzone wczesną wiosną ubiegłego roku.. Na szczęście rozchodniki i tak się wybijają...