Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

lindsay80 21:37, 25 sie 2015

inag napisał(a)

O jak mi się to miejsce podoba - ślicznie.

W końcu widze tę różnicę między Limkami i Polar Bear - może mnie zgromicie, ale ja jednak wolę mniejsze kwiaty limek.
A o co chodzi z tym cięciem hortek teraz, to tak można, bo moje takie bidne, już nawet byłabym skłonna je ogołocić, może by mniej straszyły.

lindsay80 21:37, 25 sie 2015

Ty mi tak nasłodziłaś, a po obejrzeniu Twoich fotek mam się ochotę pod ziemię schować
Widziałaś moje hortki.... eh szkoda gadać - nauki będę od Ciebie pobierać, w przyszłym roku chcę mieć takie jak Ty!
inag 21:39, 25 sie 2015

Luki napisał(a)
Polar Bear ma ogromne kwiaty i to jeszcze takie białe, cudowne są

Olbrzymie to fakt. Nie spodziewałam się takich ich rozmiarów... Niestety ostatnio gałązki nie wytrzymały już ich ciężaru i te największe musiałam podwiązać..
inag 21:41, 25 sie 2015

Karol99 napisał(a)
Chciałem się zapytać jak zimują Ci rozplenice?
Okrywasz je czyms?

Jak do tej pory bez najmniejszego problemu. Zupełnie niczym nie są okrywane ale te dwie ostatnie zimy były łagodne więc nie wiem jak dadzą radę przy dużych mrozach...
inag 21:45, 25 sie 2015

Mirka napisał(a)
Ilonka ale misiaczii cudowne pokazałaś ☺rabata z werbeną i trawkami wpadła mi w oko taka lekka i zwiewna.Co do cięcia hortek teraz to ja swoje ciachnę może odżyją po dzisiejszym deszczu☺

To ta Twoja werbena Muszę przyznać że teraz nareszcie pokazała co potrafi! Tylko ten miskant morning light taki jakiś niewydarzony. U innych tworzy potężne karpy a u mnie ani gęsty ani wysoki... Może tak jak mówisz zaryzykuję z jedną sztuką i zobaczymy co będzie
Podeślij trochę kropelek z nieba co???
inag 21:49, 25 sie 2015

leon60 napisał(a)
Misie przepiękne !

Ola, ja już nie powiem kto ma przepięknie! Twój ogród śni mi się po nocach odkąd go zobaczyłam...- z altanką na czele Ostatnio wyczytałam u Ciebie, że korzystałaś z projektu. - Oj warto było! Ptojekt + Twoja pracowitość = taki efekt! Bossssssko!
nawigatorka 21:52, 25 sie 2015

A ile masz u siebie czasu tego Ml.one potrzebują trochę czasu by wyglądać.
inag 21:52, 25 sie 2015

nawigatorka napisał(a)
Widać ze lime jest lime (znaczy limonkowe) a polar biały

Od początku była duża różnica, teraz jest wręcz kosalna. Kombinuję, żeby dokupić trzy miśki i wsadzić za te LL.. Na razie zastanawiam się czy mi się chce i jak je przemycić przed M
nawigatorka 21:54, 25 sie 2015

inag napisał(a)

Od początku była duża różnica, teraz jest wręcz kosalna. Kombinuję, żeby dokupić trzy miśki i wsadzić za te LL.. Na razie zastanawiam się czy mi się chce i jak je przemycić przed M

Przyjadę na kawę i przywiozę w prezencie
leon60 21:56, 25 sie 2015

inag napisał(a)

Ola, ja już nie powiem kto ma przepięknie! Twój ogród śni mi się po nocach odkąd go zobaczyłam...- z altanką na czele Ostatnio wyczytałam u Ciebie, że korzystałaś z projektu. - Oj warto było! Ptojekt + Twoja pracowitość = taki efekt! Bossssssko!

o jak miło
z projektu korzystałam w zeszłym roku w tym własna głowa + łopata