Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 22:14, 25 sie 2015

leon60 napisał(a)

Była bo wiedzieliśmy od dawna, że miejsce po blaszaku przejmie tylko miała być inna. Gust nam się zmienił nieco w trakcie realizacji

Gust się wyostrzył jak nic! (choć nie wiem jaka była koncepcja wcześniej to zaryzykuję, że lepiej być nie mogło)
inag 22:19, 25 sie 2015

Alisonek napisał(a)

Witaj Ilono po długiej mojej nieobecności u Ciebie
pamiętasz że ja mam miśki, i jak coś to patyczków Ci moge posadzić po wiosennym cięciu
Pozdrawiam ciepło

Witaj! Pewnie, że pamiętam! Jakbym mogła zapomnieć? Kupowane na Gardenii, na którą nie pojechałam
Za patyczki dzięki - ja też będę miała mnóstwo ale powiem szczerze, że po tegorocznym szaleństwie patyczkowym, zraziłam się do ukorzeniania hortensji.. Na ponad 100 sztuk u mnie przyjęły się dwie! Może nie mam do tego ręki..
Karol99 22:20, 25 sie 2015

inag napisał(a)

7a - prawie Kostrzyn n/O

To ciepło
leon60 22:20, 25 sie 2015

inag napisał(a)

Gust się wyostrzył jak nic! (choć nie wiem jaka była koncepcja wcześniej to zaryzykuję, że lepiej być nie mogło)

może lepiej nie pokazywać
miała pasować do oczka którego eM nie chciał ruszać jak już zimową porą urobiłam go na zmiany to i altana musiała być inna
Iwk4 22:20, 25 sie 2015

Ilonko, napisałam na pv
Alisonek 22:28, 25 sie 2015

inag napisał(a)

Witaj! Pewnie, że pamiętam! Jakbym mogła zapomnieć? Kupowane na Gardenii, na którą nie pojechałam
Za patyczki dzięki - ja też będę miała mnóstwo ale powiem szczerze, że po tegorocznym szaleństwie patyczkowym, zraziłam się do ukorzeniania hortensji.. Na ponad 100 sztuk u mnie przyjęły się dwie! Może nie mam do tego ręki..

wpadnij na następna gardenię, to świetna impreza i będzie okazja się spotkać
to chyba własnie urok patyczków, bo mi też nie wszystkie się udało, a resztę wydałam i trzeba by zapytać obdarowanych jak sie maja patyczaki
Dziękuję teraz krótkie włosy królują a o dłuższych moge na razie zapomnieć,więc zmiana konieczna
inag 22:38, 25 sie 2015

Karol99 napisał(a)

To ciepło

inag 22:39, 25 sie 2015

leon60 napisał(a)

może lepiej nie pokazywać
miała pasować do oczka którego eM nie chciał ruszać jak już zimową porą urobiłam go na zmiany to i altana musiała być inna

Musisz dać mi lekcje "urabiania" przydadzą się
amelia_b 22:40, 25 sie 2015

Ilonka a ty za hortensjami to masz tam jeszcze trzmieliny na pniu? mignęły mi się gdzieś i nie wiem czy to na tej rabacie? o i mam pytanie jakiej szerokości jest ta rabata?
inag 22:40, 25 sie 2015

Iwk4 napisał(a)
Ilonko, napisałam na pv

Odpisałam