Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

kitek81 22:52, 09 wrz 2015

wiadomo, ja jak to ja, nabawiłam się kompleksów! chyba przestanę odwiedzać Twój wątek potem muszę zbierać swoją psychę z podłogi!
boski ogród! zazdraszczam takich widoków
Iwk4 23:23, 09 wrz 2015

Ilonko, pięknie. Wreszcie fotki pokazałaś
inag 23:37, 09 wrz 2015

Mirka napisał(a)
Oj ale porcja pięknych zdjęć. Ilona jestem fanką Twojego ogrodu .Ale ci się werbena rozrosła śliczny busz.A co to za rabatka z trzmieliny ?Pokaż coś więcej ☺

Dzięki!
Fotki werbeny robiłam z myślą o Tobie właśnie Powiem Ci, ze ona dopiero teraz tak naprawdę mnie zachwyciła.. Z trzmieliny to tylko taka mała kosteczka nic więcej, o tutaj szału nie ma:

inag 23:40, 09 wrz 2015

Kuba napisał(a)
O żesz...jak pięknie cudnie, perfekcyjnie
Pozdrawiam, u mnie już prawdziwa jesień

Dzięki choć do perfekcji to oj, daleka droga...
Twoją jesień widziałam oczywiście. U mnie rośliny na razie skutecznie się opierają. Tylko różowiejące vanilki coś przepowiadają zmieniajacą się porę roku..
inag 23:44, 09 wrz 2015

nawigatorka napisał(a)
Ilonko pieknie u Ciebie tak spokojnie i czysciutko.twoj ogrod choc stylem tak rozny od mojego bardzo mile mnie nastraja
Ps.pisze z nowego telefonu

No nie! Zmieniłaś telefon! Tamten był taki genialny! Szkoda mi go Nawet nie wiesz jak bardzo potrafił mi poprawić humor!
Co do stylu to prawda - zupełnie inny od Twojego, ale powiem Ci szczerze, że gdybym miała od nowa decydować to na pewno byłby bardziej w stylu "Nawigatorskim" Tylko przy kolorach bym została ale kształty rabat itd. byłyby inne..
inag 23:46, 09 wrz 2015

babka napisał(a)
Dzięki Moją rozplenicę będę za chwilę przesadzać więc chociaż obornika jej dam pod korzonki, może weźmie się w garść bo teraz jest dość niziutka. A co to za żurawki tak późno kwitnące ?

Na pewno się weźmie, daj jej tylko czas. Ja swojej na pewno niczym już podkarmiać nie będę bo pożarła mi rozchodniki po tym jedzonku! Nie mam tam nawet jak tulipanów dosadzić!
Żurawka to z polecenia Łukasza - Rio. Naprawdę polecam!
inag 23:48, 09 wrz 2015

ren133 napisał(a)

Między roślinami nie dasz rady? To ciekawe czy mi się uda?

Nie ma takiej opcji! Tam jest taki gąszcz, że nie mam nawet jak nogi postawić!
inag 23:49, 09 wrz 2015

Kuba napisał(a)
Właśnie też miałam pytać o żurawkę bo chyba mam taką samą, znasz jej nazwę? Moja też ciągle kwitnie

Ewa, to Rio, tak jak pisałam, Łukasz ją polecał jako najbardziej czerwono - żarówiastą. Jestem z niej zadowolona. Zero problemów. Rośnie na patelni a nawet koniuszek listka się nie przypalił.
inag 23:52, 09 wrz 2015

ren133 napisał(a)

hi hi hi ... a czytałam ,że stosujesz różne metody typu mączka ... pewnie uda Ci się ja popędzić Zresztą u Ciebie wszystko takie dorodne, że chyba się jednak droczysz

PS A o co chodzi z ta mączką?

No właśnie ona już popędzana i nic Dostała kompost, mączkę i obornik. Tylko florovitem jej nie podlałam bo się bałam taką młodą..
O mączce bazaltowej najlepiej poczytaj u Waldka. On jest specjalistą w tych dziedzinach...
inag 23:54, 09 wrz 2015

A_gawa napisał(a)
Bravo Maleńka! Cudnie jest! Cudnie! Kobieco, zmysłowo i... som seks? Ech
Cudnie jest!

No nie taka maleńka... - 174cm wzrostu i ...kg
Dzięki! Jak tam u Ciebie? Co zdecydowałaś odnośnie żywopłotu???