Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 11:32, 22 mar 2016

Nallar napisał(a)

No wiesz.....czasem człowiek szuka, kombinuje a zapomina zupełnie o najprostszych sposobach. Bardzo Ci dziękuję.

Nie ma za co
Działaj!
inag 11:33, 22 mar 2016

polinka napisał(a)

Marzą mi się już takie widoki Soczysta zieleń o kwiatuchy.
Granit kocham

Ja również - zwłaszcza ten biały
natix 12:20, 22 mar 2016

Witam. Ja tu pierwszy raz. Jest pięknie,zdj z lipca/sierpnia daly mi popalić zachorowalam...czekam na ten sezon.pozdrawiam
inag 15:37, 22 mar 2016

Witam! Dziękuję i oczywiście zapraszam częściej
Udanego dnia!
PS. Wieczorem chętnie do Ciebie "wpadnę" pooglądać nowe zakątki
natix 17:38, 22 mar 2016

Eee. U mnie nie ma co. Jakos nie bardzo chce mi sie opisywac plany itd. Mam ich sporo ale brak funduszu. Za to na forum jestem srylion razy dziennie nawet na fb tyle nie zagladam
Tutaj bede naaapewno
frezja 19:01, 22 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
a skad mialo by sie to wziac? W sensie roslina juz mialaby byc chora wczesniej?'w zeszlym roku kwitla i bylo ok.wszystko wokol tez zdrowe

Różnie to bywa..często nie wiemy, skąd coś i nagle się wzięło.Moje rozchodniki mają sucho,bo u mnie piach i bardzo dobrze się czują..możliwe, że Twoim coś jednak dolega....ale ja nie kraczę )
inag 23:27, 22 mar 2016

natix napisał(a)
Eee. U mnie nie ma co. Jakos nie bardzo chce mi sie opisywac plany itd. Mam ich sporo ale brak funduszu. Za to na forum jestem srylion razy dziennie nawet na fb tyle nie zagladam
Tutaj bede naaapewno

Jak to nie ma co? Zawsze jest co! Byłam i widziałam, że już zaczęłaś powoli działać. Z funduszami to nie tylko Ty tak masz..
Ja jestem bardzo "nie facebookowa"
Pozdrowienia!
MirellaB 01:40, 23 mar 2016

Ilonka wstaw jakieś zdjęcia wiosennego ogrodu. Masz tak ładnie, a tak mało teraz pokazujesz
Mirka 08:39, 23 mar 2016

MirellaB napisał(a)
Ilonka wstaw jakieś zdjęcia wiosennego ogrodu. Masz tak ładnie, a tak mało teraz pokazujesz
Tak tak jestem za pokaż wiosnę.
inag 12:04, 23 mar 2016

Najpierw muszę trochę uprzątnąć po zimie ale co sobie to zaplanuję - tak jak dziś na przykład - to pada od rana bez żadnych przerw
W takim stanie to trochę się wstydzę jak wszyscy już robią porządki, trawy pościnane, kwiatki kwitną a u mnie rozpiździel na całego