Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

Mirka 20:47, 11 kwi 2016

Ty nic się nie martw jak moje dobrze podrosną wyślę ci w doniczkach.Tak w zeszłym roku wysłałam do Kasi (Kitek ) i Kosolki. Uśmiech poproszę
inag 23:18, 11 kwi 2016

lojalna_ napisał(a)
No troche skopałam te rabate gdzie była ....dęby sadziłam haha to chyba cudu nie bedzie

Czekam na fotki cierpliwie

Hm... Ja tam wolałabym na Twoim miejscu dęby jednak, pomimo moje miłości do werbeny A tak serio to może choć kilka skiełkuje..
inag 23:25, 11 kwi 2016

Anna_ogrodniczka napisał(a)
Witam
Jestem na forum od paru dni ale wcześniej często zaglądałam i podwalam ogrody aż w końcu podjęłam decyzje i ciesze się Masz bardzo piękny ogród
na razie spacerowałam po nim krotko ale już wiem ze będę go czesniej podziwiała I poczytam coś wiecej na jego temat Jak na razie ja jestem na etapie ekobordow a zobaczyłam ze ty je stosujesz. Jesteś zadowolona sprawdzają się? Bo ja nie potrafię utrzymać ładnych kancików a sadze ze ekobordy cz inne obrzeza pomoga wyrównać szczególnie jak jest trawnik i kamienie lub trawnik i kora.
Pozdrawiam serdecznie

Cześć!
Dzięki Co do ekobordów to mam je na razie tylko przy żwirowej ścieżce - oddzielają ją od trawnika i przy rabacie obok rozplenic. Jak dla mnie to spisują się świetnie. Fajnie trzymają trawę w ryzach i nie pozwalają jej wchodzić dalej. Minusem jest to że i tak muszę nożyczkami do trawnika podcinać źdźbła bo kosiarka nie wszystko łapie i niefajne trawiaste wąsy wystają za ekobord. No i wg mnie tak tanio te opaski to wcale nie wychodzą niestety...
Pozdrowienia!
inag 23:33, 11 kwi 2016

Mirka napisał(a)
Ty nic się nie martw jak moje dobrze podrosną wyślę ci w doniczkach.Tak w zeszłym roku wysłałam do Kasi (Kitek ) i Kosolki. Uśmiech poproszę

Nie, daj spokój! Zostaw ją sobie. Kupię już gotową bo przesyłki całych doniczek wcale tanio nie wyjdą. Przeszukałam oferty z zeszłego roku i można zanleźć nawet w niezłej cenie. Ja mam na razie stipy po dziurki w nosie. Naprawde się wkurzyłam. Nie dość, że mi wysłałaś, ja tyle czasu poświęciłam na jej pikowanie, najdelikatniej jak tylko umiałam, podlewana i dbana a ona takie jaja sobie robi..
MirellaB 23:46, 11 kwi 2016

Ilonka,a co się stało z stipą?
Madzenka 06:40, 12 kwi 2016

Chwilkę poczekamy i trawki bedą wszędzie
Mirka 08:16, 12 kwi 2016

No cos ty nie kupuj 20 sadzonek w.doniczkach ci przyslę tylko niech się troszkę ukorzenią.Ja tak za bardzo nie mam gdzie posadzić wiec będzie mi miło u ciebie ogladać.
Kuba 08:23, 12 kwi 2016

Powiem szczerze że ja miłości do werbeny jakoś nie czuję, jestem tu w mniejszości
agata19762 09:20, 12 kwi 2016

Pocieszam Cię, że moja robota też idzie jak krew z nosa
Kubuś w domu więc biegam do ogrodu i do domu
a do tego zimno i mokro
MirellaB 12:37, 12 kwi 2016

Ilonka dostałam dzisiaj przesyłkę od Ciebie
Bardzo Ci dziękuję

Co teraz mam z tą werbeną zrobić? Tak zostawić czy popikować, czy do gruntu? Co radzisz?