Cześć!
Dzięki Co do ekobordów to mam je na razie tylko przy żwirowej ścieżce - oddzielają ją od trawnika i przy rabacie obok rozplenic. Jak dla mnie to spisują się świetnie. Fajnie trzymają trawę w ryzach i nie pozwalają jej wchodzić dalej. Minusem jest to że i tak muszę nożyczkami do trawnika podcinać źdźbła bo kosiarka nie wszystko łapie i niefajne trawiaste wąsy wystają za ekobord. No i wg mnie tak tanio te opaski to wcale nie wychodzą niestety...
Pozdrowienia!
Nie, daj spokój! Zostaw ją sobie. Kupię już gotową bo przesyłki całych doniczek wcale tanio nie wyjdą. Przeszukałam oferty z zeszłego roku i można zanleźć nawet w niezłej cenie. Ja mam na razie stipy po dziurki w nosie. Naprawde się wkurzyłam. Nie dość, że mi wysłałaś, ja tyle czasu poświęciłam na jej pikowanie, najdelikatniej jak tylko umiałam, podlewana i dbana a ona takie jaja sobie robi..
No cos ty nie kupuj 20 sadzonek w.doniczkach ci przyslę tylko niech się troszkę ukorzenią.Ja tak za bardzo nie mam gdzie posadzić wiec będzie mi miło u ciebie ogladać.