Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

inag 22:43, 01 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Ciekawa jestem czym znowu nas zaskoczysz?

Ilonka czy Twoje Artemis mają pąki?

Ojejku, no to teraz muszę się czymś wykazać bo inaczej będzie wstyd
Mają i to całkiem sporo jak na takie małe krzaczki. Nie spodziewałam się. Zaraz Ci pokażę.
inag 22:43, 01 cze 2016

Sebek napisał(a)

Ooo - Twoja też?

Czyli jest nas więcej?
nawigatorka 22:44, 01 cze 2016

Nie mialam lopatki i sumienia wiec przytargalam tylko jedna mala." siewke wiesz czego.a tyle ich bylo....nie wiesz kiedys zbierac ich nasiona?
inag 22:45, 01 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Odcięta byłaś od świata? Eh co za los!

Na szczęście cywilizacja do mnie wróciła Dopiero przy braku internetu dociera jak bardzo jesteśmy związani z tą naszą techniką Z jednej strony to aż przerażające...
inag 22:51, 01 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
Nie mialam lopatki i sumienia wiec przytargalam tylko jedna mala." siewke wiesz czego.a tyle ich bylo....nie wiesz kiedys zbierac ich nasiona?

Już ja sobie wyobrażam jaka to jedna i mała Nie wiem niestety. W tym temacie to ja początkująca jestem jak wiesz ale wg mnie, to jak zwykle, czyli jak będą na tyle suche, żeby się ładnie wysypywały..
Byłam oglądać dziś te Twoje. One jeszcze mizerne są ale już widzę, że mają trochę zielonych jeszcze gniazd nasiennych więc powinny się ładnie wysiać. .
nawigatorka 22:54, 01 cze 2016

inag napisał(a)

Już ja sobie wyobrażam jaka to jedna i mała Nie wiem niestety. W tym temacie to ja początkująca jestem jak wiesz ale wg mnie, to jak zwykle, czyli jak będą na tyle suche, żeby się ładnie wysypywały..
Byłam oglądać dziś te Twoje. One jeszcze mizerne są ale już widzę, że mają trochę zielonych jeszcze gniazd nasiennych więc powinny się ładnie wysiać. .
serio malenka.ale chyba pojade po nasiona za jakis czas moze jednak je sobie zostaw co?
inag 22:54, 01 cze 2016

Po dwóch dniach deszczu wszystko podrosło w oczach. Nawet stipa mnie zdziwiła. Niby wszystko podlewane codziennie ale jednak deszcz to co innego. Po nim rośliny zachowują się jak ciasto na drożdżach. (Teraz też pada)
inag 22:57, 01 cze 2016

Irysy zaczynają. Z Czosnków - Globemastery już przekwitły. Teraz czas Giganteum.

inag 23:01, 01 cze 2016

Nawet moja niby na pół żywa hortensja coś się zreflektowała, że czas by było sie ruszyć:
inag 23:02, 01 cze 2016

I Artemisy: (Dzisiaj im opowiedziałam jak wygląda ich kuzynka w ogrodzie Nawigatorki. Maja nakaz dać z siebie wszystko).