Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

Agatan24 13:19, 12 mar 2015

u mnie też strasznie zimno a zaraz po małego do przedszkola muszę jechać... rowerem bo mąż do pracy samochodem musiał dzisiaj jechać.
Ja już też nie mogę znieść tego zimna tym bardziej że już było pare dni przyjemnych.

Pochwal się zakupami
inag 13:26, 12 mar 2015

W takiej chwili się cieszę, że mój jeszcze za mały na przedszkole
Miałam dziś korytować miejsce na scieżkę żwirową ale jak sobie pomyślę o wyjściu to nic mi się nie chce... W dodatku co chwilę pada..
Pochwalę się na pewno, ale te gatunki były dostępne wyłącznie w doniczkach a te wysyłają później niż sadzonki z gołym korzeniem niestety Dostałam informację, że przyjdą do mnie w połowie kwietnia dopiero Jak wytrzymać???
Mirka 14:17, 12 mar 2015

Ja nie chcę nikogo wkurzać ale mój termometr pokazuje na plusie 12 stopni Ilonko miejsce się znajdzie zapraszam a i wcale się nie wystraszyłam
inag 14:49, 12 mar 2015

Złośliwa kobieta z Ciebie
Potrafisz grać na nerwach
Kochana, ja miejsca duuuuużo bym potrzebowała, bo musiałabym zabrać synka, męża, trzy koty i dwa duże psy...
Chyba, że bym ich wszystkich zostawiła w domu, ale z głodu by poumierali następnego dnia Trochę szkoda Mój M to z tych co nawet herbaty sobie nie zrobią
elzbieta_g 18:08, 12 mar 2015

inag napisał(a)

Chyba, że bym ich wszystkich zostawiła w domu, ale z głodu by poumierali następnego dnia Trochę szkoda Mój M to z tych co nawet herbaty sobie nie zrobią

haha
u mnie było podobnie dopóki nie poszłam do pracy wtedy nauczył się nie przypalać wody na ....kawe
pozdrawiam również z rejonu z paskudną pogodą
inag 19:42, 12 mar 2015

elzbieta_g napisał(a)

haha
u mnie było podobnie dopóki nie poszłam do pracy wtedy nauczył się nie przypalać wody na ....kawe
pozdrawiam również z rejonu z paskudną pogodą

U mnie problem polega na tym, że pracujemy razem w jednym biurze o jednej godzinie kończymy.. a jak poszłam do szpitala na porodówkę to zjadł wszystko co było gotowcem: owoce, jogurty itd.
Nallar 17:10, 13 mar 2015

Pospacerowałam, a raczej pobiegałam po Twoim ogrodzie. Zauroczona jestem tym co zobaczyłam, Twoje podwyższone rabaty, te murki, Felek na tarasie....a jak zobaczyłam Szymonka w towarzystwie psiaków to już mi wystarczyło.
Piękny spacer po pięknym ogrodzie.
Patyczki mają się dobrze, jeszcze raz dziękuję.
inag 18:25, 13 mar 2015

Miło mi, że wpadłaś i dzięki za tyle komplementów murki są właśnie udoskonalane a i to co w nich rośnie- zwłaszcza w tym największym całkowicie się zmieni już wkrótce. Nasadzenia w nich były całkowicie nieprzemyślane a wiadomo, że pod wpływem ogrodowiska gust się wyostrza
Trzymam kciuki za patyczki i pozdrawiam serdecznie
Magda_ 18:53, 13 mar 2015

Dawno nie zaglądałam ale melduję, że nadrobiłam

nowa rabata będzie śliczna. Jeśli chodzi i Iryski to ja w ubiegłym roku wsadziłam syberyjskie a tamtym roku jeszcze nie kwitły dopiero w tym roku okaże się jak się prezentują

pokaż jeszcze troszkę tej wiosny w swoim ogrodzie
agata19762 20:33, 13 mar 2015

Ilonko cudna ta Twoja wiosenka !!!!!!!!!!!!!
pozdrówki zostawiam u mnie 2 na plusie .......