Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

Pszczelarnia 22:08, 02 lip 2014

Franio, bociek i ten fotel tworzą miły nastrój na powyższym obrazku. Ciocia dalej nie chce przenieść bukszpanów?
Alisonek 22:35, 02 lip 2014

Ewuś no nic jej nie jest w stanie przekonać więc dla świętego spokoju niech już tam sobie rosną a u mnie będzie coś innego i oby równie pięknego buziaczki Pszczółko :*
bartek_luberda 22:49, 02 lip 2014

My też mamy trzecie dziecko i w piątek jedziemy na 3 dni na lato kwiatów i się martwię co z nim będzie bo cały czas jest z nami Zdjęcie dziecka u mnie Pozdrawiam
Alisonek 23:00, 02 lip 2014

bartek_luberda napisał(a)
My też mamy trzecie dziecko i w piątek jedziemy na 3 dni na lato kwiatów i się martwię co z nim będzie bo cały czas jest z nami Zdjęcie dziecka u mnie Pozdrawiam

No to się naśmiałam z tym 3 dzieckiem, ale co racja to obowiązków mnóstwo przybyło buziaki Beatko
bartek_luberda 23:05, 02 lip 2014

Alu to jest jedna lawenda polecam najtańszą widziałam za 3 zł moja siostra siała i jej fajnie wzeszła i jest wieloletnia A nasze dziecko upatrzyło sobie dywany do robienia swoich potrzeb Jest wesoło
Alisonek 23:06, 02 lip 2014

bartek_luberda napisał(a)
Alu to jest jedna lawenda polecam najtańszą widziałam za 3 zł moja siostra siała i jej fajnie wzeszła i jest wieloletnia

tez mam kilka lawend, ale żadna nie prezentuje się tak jak ta Twoja, więc podziwiam sobie a gdzie jest to lato kwiatów?i co to za impreza?
bartek_luberda 23:13, 02 lip 2014

Lato kwiatów jest w Otmóchowie Jest mnóstwo wystawców kwiatów ogrodowych wszystko do ogrodu na zamku wystawa florystyczna Wkoło jeziora plaże zawsze 30 stopni Jadę tam już 6 raz Uwielbiam to miejsce Od rana do wieczora coś się dzieje na scenie wieczorem jakieś znane gwiazdy Nieskładnie piszę bo wyganiam Lenę do spania
bartek_luberda 23:19, 02 lip 2014

Alu tak jest nad wodą a zdjęcia z tamtąd są u mnie na początku
Nikita 20:10, 03 lip 2014

Alu, zaglądam w poszukiwaniu zdjęć ogrodowych, a tu śliczny Franko zabawia się z boćkiem. Ja nie wiem Alu, czy oni przypadkiem nie umawiają się za twoimi plecami, żeby bociek przyniósł mu siostrzyczkę w prezencie...???

O liczebności mojego hostowiska napisałam u mnie.

Pozdrawiam cieplutko i buziaki dla Franko
Alisonek 22:25, 03 lip 2014

Beatko, ale mi fotkę na pokoszenie wstawiłaś decyzja zapadła, od poniedziałku kierunek morze więc też będziemy w takim tłumie siedzieć a zdjęcie gdzie zrobiono?

Madziu na ten rok nie mamy takich planów, a co będzie dalej to się zobaczy jeszcze i z ciekawością spojrzę ile to masz tych hostowych dzieci
Franio dziękuję za buzi
Ściskam i pozdrawiam