Ewuś no nic jej nie jest w stanie przekonać więc dla świętego spokoju niech już tam sobie rosną a u mnie będzie coś innego i oby równie pięknego buziaczki Pszczółko :*
My też mamy trzecie dziecko i w piątek jedziemy na 3 dni na lato kwiatów i się martwię co z nim będzie bo cały czas jest z nami Zdjęcie dziecka u mnie Pozdrawiam
Alu to jest jedna lawenda polecam najtańszą widziałam za 3 zł moja siostra siała i jej fajnie wzeszła i jest wieloletnia A nasze dziecko upatrzyło sobie dywany do robienia swoich potrzeb Jest wesoło
Lato kwiatów jest w Otmóchowie Jest mnóstwo wystawców kwiatów ogrodowych wszystko do ogrodu na zamku wystawa florystyczna Wkoło jeziora plaże zawsze 30 stopni Jadę tam już 6 raz Uwielbiam to miejsce Od rana do wieczora coś się dzieje na scenie wieczorem jakieś znane gwiazdy Nieskładnie piszę bo wyganiam Lenę do spania
Alu, zaglądam w poszukiwaniu zdjęć ogrodowych, a tu śliczny Franko zabawia się z boćkiem. Ja nie wiem Alu, czy oni przypadkiem nie umawiają się za twoimi plecami, żeby bociek przyniósł mu siostrzyczkę w prezencie...???
Beatko, ale mi fotkę na pokoszenie wstawiłaś decyzja zapadła, od poniedziałku kierunek morze więc też będziemy w takim tłumie siedzieć a zdjęcie gdzie zrobiono?
Madziu na ten rok nie mamy takich planów, a co będzie dalej to się zobaczy jeszcze i z ciekawością spojrzę ile to masz tych hostowych dzieci
Franio dziękuję za buzi
Ściskam i pozdrawiam