Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

Kasik 22:04, 14 lip 2014

A dziecku nie żałuj zabawy z bociankiem-
zabaewa 23:08, 14 lip 2014

Ale będzie się u Was w ogrodzie działo jak wrócicie tacy pozytywnie jodem naładowani. Oj będzie się działo... Nie nadążymy za Wami Buziaki
Alisonek 23:19, 16 lip 2014

Kochani prace faktycznie się zaczęły ale na polu, bo czas żniw nadszedł i na nic juz nie mam czasu, ledwo zdążę wszystko podlać w warzywniku i ogródku bo przecież upały niemiłosierne są.
o zdjęciach to mogę pomarzyć tylko. obiecałam Wam zdjęcia, a nic jeszcze nie mam jak tylko znajdę chwilę obfocę wszystko!!!!

Jak my to mówimy z eMkiem z pierwszym poszło szybciej więc Franuś musi więcej z boćkami rozmawiać

Pochwalę się, bo udało mi się zamówić sadzonki kalafiorów od znajomego plantatora a już w Krakowie szukał Przemek, a ja pod nosem je miałam, tylko wystarczyło zadzwonić i pogadać ;D

Dziękuję Wam dziewczyny że do mnie zaglądacie i piszecie, miło jest wejść choć na chwilkę i przeczytać tak miłe słowa. buziaki dla Was przeogromne!!!!
idę spać..paaapasie
Mathildis 19:35, 17 lip 2014

To pożniwuj co trzeba i wracaj chętnie zdjątka pooglądamy
Alisonek 21:40, 18 lip 2014

Obiecane fotki nadchodzą najpierw hortki, matko chrzestna patrz, bo to dzięki Tobie buziaki KAsiu :*

Alisonek 21:43, 18 lip 2014

Carexy w ujęciach

Pysznogłówki od Iwonki również dziękuję
Gardener27 21:44, 18 lip 2014

Witaj Tygrysku z powrotem Widziałem fotkę z wakacji Na pewno wypoczęłaś a teraz trzeba skupić się na pracach polowych

Fotki z ogrodu piękne Odmieniłaś to miejsce bez dwóch zdań

Pozdrawiam
Alisonek 21:45, 18 lip 2014

To także roślinka od Iwony, ale nazwy nie znam

Alisonek 21:48, 18 lip 2014

Gardener27 napisał(a)
Witaj Tygrysku z powrotem Widziałem fotkę z wakacji Na pewno wypoczęłaś a teraz trzeba skupić się na pracach polowych

Fotki z ogrodu piękne Odmieniłaś to miejsce bez dwóch zdań

Pozdrawiam

Komplemenciarz
poczekaj na resztę bo trochę zdjęc zrobiłam dzisiaj

A Ty gdzie spędziłeś wakacje?

a co do prac polowych, to czarne złoto (rzepak) mamy już zebrane, teraz czekać na zboża, ale o ile pogoda się utrzyma to też na dniach prace ruszą

Buziolki

p.s. dzięki za starań o kalafior, widziałeś żę znalazłam u siebie tyle zamieszania narobiłam, że aż wstyd.
Kasik 21:51, 18 lip 2014

Alisonek napisał(a)
Obiecane fotki nadchodzą najpierw hortki, matko chrzestna patrz, bo to dzięki Tobie buziaki KAsiu :*

Ala- Piękne są. strasznie się cieszę, że mogłam się przydać. Ja dzisiaj kupiłam jednego misia polarnego. - a co i inne tez