Nie przejmuj się, mi też kilka nasion nie wzeszło dbaj teraz o pomidory i ogórki i juz nie długo zrobisz pyszne sałatki
w rabacie szałwiowo-carexowej tylko się inspirowałam Martą, a w tej kolejnej z rh i trzmielinami, poprosiłam o wizualizację całości z innymi roślinami już nie mogę się doczekać efektu
Ładne, tylko późno będą dobre do jedzenia Nauczka na przyszłość żeby szybciej działać a sadzonek mogę Ci kilka dać jeśli będziesz chciała
Witaj Anitko w moich skromnych progach.
pergola dostaje światło od godz 11 do 17 tylko z różnym natężeniem i w różnych ilościach. Te powojniki z przodu są ubiegłoroczne, odpukać przezimowały bez problemu tylko nie znam ich nazwy, reszta clematisów na tej pergoli została posadzona w tym roku. Udało mi się tak posadzić rosliny że kwitną każdy w innym momencie efekt na dłużej.
Pozdrawiam i zachęcam do założenia swojego wątku
Dobrze że już jesteś Przemku, i fajnie że pokazałeś nowe zdjęcia. biały płotek i nowe skrzyneczki bomba!!!
eMek ma duży wpływ na to gdzie rośliny znajdują miejsce zamieszkania a najwazniejszy dla niego i tak był grujecznik teraz z łazienki na niego patrzy
Jak zaczną się pomidory i ogórki to wtedy będzie najelpszy czas warzywnika
Również pozdrawiam i życzę słonecznego i ciepłego dnia
Aniu też tak myślę że to przetacznik trzymam kciuki za wyjazd, bo pogoda dopisuje to myślę że będziesz b.zadowolona oczywiście pochwal się zdobyczami
Dziękuję Ci za odpowiedź Mam dokładnie takie miejsce w którym podobnie jak u Ciebie od 11 do 17 jest słoneczko więc zdecyduję się na powojnika/i nie wiem tylko jak to gęsto się sadzi?pergole 50cm kupię to takich powojników będę musiała mieć z 3?
A wątek swój mam tylko musze dojść do tego jak go uaktywnić
O rany ale jestem tu do tyłu Przegapiłam 200 i imprezkę Alu wszystkiego co najlepsze życzę
I powojniki zostawiam , takie będą twoje za dwa lata albo już za rok
a ile córcia ma???bo wygląda na taka przed roczkiem jeśli jeszcze nie chodzi, to kojec, albo kocyk i na trawkę i pełno zabawek. jakis czas da radę i córcia sie będzie bawić
córcia 1 lipca skończy 11 miesięcy.owszem jest z nami na dworku,ale we wóziczku ale i tam długo nie posiedzi.lubi chodzić,dotykać kwiatki po mamusi to ma haha
Gosieńko już nie mogę się doczekać takiej ściany kwiatów
ooo tam do tyłu, u Ciebie się więcej dzieje
dziękuję za życzenia i też powojnikiem macham w Twoja stronę
p.s hosty chyba się zaaklimatyzowały na nowym miejscu teraz by im się deszczyku przydało, bo ile można zraszaczy włączać.