Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w Oborze też mogą być ogrody

w Oborze też mogą być ogrody

Gardener27 22:48, 05 sie 2014

zabaewa napisał(a)
Jak tak wszyscy będą się tych kancików czepiać to na ogrodowisku pismo obrazkowe zaniknie. Niech ten przywilej Przemkowi zostanie a inni - cicho sza
Ala - tyś kobieta i po szeniu nie możesz od razu do kancików ruszać. Mus odpocząć trza

O.....kolezanka od brykania Przeciez nikt sie nie czepia

Mistrz kantow ...To ja ? Tak aktualnie sie sklada ze kosiarka mi padla na amen I jestem na kupnie nowej Kanty brrrrr zarosniete u mnie a spodziewam sie gosci I nie wiem jak ja to biedny przezyje
alinak 23:42, 05 sie 2014

kanty siem dorobi a jak siem nie dorobi to się doopowiada.i tak zawsze oko ucieka na kwiaty ...rabatki pięknieją z roku na rok , zobaczysz jaki busz będzie za rok ...gratuluję zapału i pracowitości
Alisonek 20:59, 06 sie 2014

No i co??dupa jest
zdjęcia w sobotę nie zrobiłam a dzisiaj już kancik nie taki ładny bo trawa rośnie jak szalona
Znowu się będą czepiać
ale co tam, mi się podoba, i już widać dostawione na szybko roślinki dzisiaj zakupione, czyli krwawniki pospolite Paprika

Zielona 21:10, 06 sie 2014

ależ ta Twoja perovskia gęsta!!! Ala... widziałaś moją... aż się uśmiałam teraz, jak sobie pomyślę, że liczę na to, że ona odbije
Alisonek 21:11, 06 sie 2014

Z zakupów mam jeszcze dąbrówki do cienia

i kilka nowych trawek które na razie stanęły koło gazu

Zielona 21:11, 06 sie 2014

wiesz co... na pierwszy plan jednak żurawki nie będą dobre... może jednak jakiś carex? Ten brązowy, co udaje, że nie żyje
Alisonek 21:12, 06 sie 2014

Zielona napisał(a)
ależ ta Twoja perovskia gęsta!!! Ala... widziałaś moją... aż się uśmiałam teraz, jak sobie pomyślę, że liczę na to, że ona odbije

słodkie kikutki kupiłaś
a pamiętasz moją z wyprzedaży, więc i Twoja się podźwignie
Alisonek 21:14, 06 sie 2014

Zielona napisał(a)
wiesz co... na pierwszy plan jednak żurawki nie będą dobre... może jednak jakiś carex? Ten brązowy, co udaje, że nie żyje

ten trupa to nie mam, i u siebie nie znajdę
do zagospodarowania mam te moje stipki, tu akurat 2 szt, można by je jeszcze podzielić, choc kusi mnie ten umarły carex
Alisonek 21:19, 06 sie 2014

pierwsza kanna pokazała kwiatek

i agapanty, jeszcze bezdomne, ale coś się znajdzie
Zielona 21:21, 06 sie 2014

to jest myśl! wysiejesz stipę i w przyszłym roku zrobisz z niej łan!!! Bedzie idealna do krwawników i perovskiej
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies