Dziękuję za miłe słowa Iwonko
z tymi rabatami to jest różnie te które Danusia mi podsunęła pomysł są super i jestem z nich zadowolona a te które sama coś próbowałam to tak średnio. Mam całą zimę żeby o nich pomyśleć
To jest piekne!!!!!!!!!!!!!!! Oboje z mężem zachwycamy się tym paleniskiem. Jest cudownie wkomponowane w tło z świerków i brzózek, czy one też są na działce czy już poza nią, chyba już rosną jakiś czas? Kiedy ty dziewczyno wyczarowałaś to wszystko e kilka miesięcy, u mnie ciągle tak sobie. Też założyłam wrzosowisko,najbardziej podobają mi się białe bo tak jakoś rozświetlają rabatkę, która u nie sama w sobie jest ciemna, różowe jakoś mniej się same eksponują. Pozdrawiam
Ewuniu, dziękuję za miłe słowa to bardzo fajnie jak komuś jeszcze się podoba. Świerki i brzózki rosną na naszej działce rosną już od kilku lat. Na stworzenie takiego zarysu ogrodu potrzeba było 8 lat , o funduszach już nie wspomnę ale to każdy wie ile kosztuje ogród. Żałuję tylko że wcześniej nie trafiłam na ogrodowisko bo wiele roślin było kupionych pod wpływem chwili
dziękuję za odwiedziny