Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dwa ogrody

Dwa ogrody

Tamaryszek 21:25, 09 lut 2018

Witam i dołączam do zachwytów nad ozdobami choinkowymi! Bardzo podobają mi się Twoje rabaty kwiatowe. Pilnie czytałam o doświadczeniach z aminkiem, bo ciągle nie mam go w ogrodzie, a bardzo lubię baldaszkowe.
Margarete 00:54, 10 lut 2018

Mariolka znowu kolejne nowe cudeńka pokazujesz. Zdolniacha !
Szlagmetal, werniksy, masy i takie inne słowa obco brzmią dla mnie ale efekty są cudne.
U mnie też twoje przebiśniegi wyszły już z ziemi ale jeszcze pąków nie widać - to dobrze bo teraz mroźne i bezśnieżne pogody nadchodzą.
rozark 09:40, 10 lut 2018

dziękuję miłych slow nigdy za wiele chociaż mam świadomość że jestem na początku drogi
paniprzyroda 21:15, 10 lut 2018

Tamaryszek napisał(a)
Witam i dołączam do zachwytów nad ozdobami choinkowymi! Bardzo podobają mi się Twoje rabaty kwiatowe. Pilnie czytałam o doświadczeniach z aminkiem, bo ciągle nie mam go w ogrodzie, a bardzo lubię baldaszkowe.

Tamaryszku, dziękuję Aminka mus zaprosić do ogrodu, chyba jeszcze mam nasionka
Dla Ciebie przypomnę rabatkę pod magnolią, chociaż ona sama jeszcze niewielka

paniprzyroda 21:25, 10 lut 2018

Margarete napisał(a)
Mariolka znowu kolejne nowe cudeńka pokazujesz. Zdolniacha !
Szlagmetal, werniksy, masy i takie inne słowa obco brzmią dla mnie ale efekty są cudne.
U mnie też twoje przebiśniegi wyszły już z ziemi ale jeszcze pąków nie widać - to dobrze bo teraz mroźne i bezśnieżne pogody nadchodzą.

Małgosiu oj tam, słówka jak słówka wspominkowo, jw.

paniprzyroda 21:28, 10 lut 2018

rozark napisał(a)
dziękuję miłych slow nigdy za wiele chociaż mam świadomość że jestem na początku drogi

Początki trudne, ale warto wierzyć w powodzenie przedsięwzięcia dla Cie różyczka
paniprzyroda 21:49, 10 lut 2018

jolanka napisał(a)
Mariolu, po pierwsze nie mogę się napatrzeć na Twoje coraz nowe pomysły
Po drugie, co jest na klejone na tej doniczce? Ta ozdoba jest ze styropianu? Gdzie się cos takiego kupuje?

Jolanko, na doniczce jest masa plastyczna, którą odciskam w foremkach i przyklejam do zdobionego przedmiotu
Pomysłów mi nie brakuje, tylko doba jest za krótka
tutaj masz dekupaż na tkaninie

paniprzyroda 22:03, 10 lut 2018

anabuko1 napisał(a)
Oooo Mariolu twoje bommki to wyzsza szkoła niż moja.
Nic , ja zaczynam i ucze się.
I aż sprawdzałam skąd jesteś, bo po nauki, aż przyjechałabym .A tu niewiadoma dla mnie
Doniczki rewelacja.!
A gdzie takie sztukaterie kupujesz ??

Kochana, każdy kiedyś zaczyna, chęci się liczą i trochę wytrwałości oraz czasu
Miłe to co piszesz, ja z samego środeczka Polski jestem, ale nigdy nic nie wiadomo, może się spotkamy kiedyś Ozdoby robię sama. Szczegóły mogą być na pw.

Ogłaszam koniec bombkowa na ten rok
Pokazuję prawie wszystkie zbiorczo, więcej bombkami tej zimy przynudzać nie będę

paniprzyroda 22:21, 10 lut 2018

Dorota123 napisał(a)
Lubię do Ciebie zaglądać jesteś taka twórcza, od razu zaczyna mi się chcieć .
Zaczęłam robić pisanki, oklejam je byle czym i liczę na ciekawy efekt. W ruch poszły bandaże, koronki, sznurki, złotka i farba akrylowa. Nigdy wcześniej nie robiłam nic takiego, ale lubię wyzwania, a Ty motywujesz mnie swoimi działaniami bardzo. Pozdrawiam

Dorotko, myślę, że Twoje pisanki będą niepowtarzalneI cieszę się bardzo, że znowu działasz
Pisanki już zrobiłam, wymagają tylko wykończenia, więc wstawię ubiegłoroczne szyciowe robótki, nie pokazywałam ich na wątku. Foty robione dziś, bo ani jednej nie zrobiłam w ubiegłym roku.
Od dziś wiosna w domu, kury nasadzone na tymczasem, zanim usiądą na swoich miejscach Materiałowe jajeczka do ozdobienia koronką, bo w ub. roku nie zdążyłam. Zgromadziłam też materiał na wianki, będę kleić.

ryska 22:33, 10 lut 2018

Wow wszystko jest takie piękne, podziwiam.
Rękodzieło ma dla mnie prawdziwą wartość, bo widać włożone serce w prace.