Zrobiłam dziś szybki ogląd ogrodu. Cebulowe trzymają się nieźle, ale przebiśniegi w paczkach zwiesiły główki. Przed ochłodzeniem wyglądały tak
na szczęście nie wszystkie jeszcze tak wystartowały
Skoro inspiracje przydają się, będę coś wrzucać, tylko co na to szefowa?
Reniu-Rozark, to były fotki poglądowe, zgodnie z obietnicą. I wcale nietrudne dla Ciebie, piękności z ceramiki robisz
Gabrysiu, nieważne, ile bombek zrobiłaś, istotne są słuszne spostrzeżenia Jednak dobrej jakości polski styropian pomalowany jw. pisałam gesso da się obrobić. Warunek - do około 30 warstw lakieru i szlifowanie w międzyczasie. Tylko kto ma na to czas? Dlatego jedna czy dwie warstwy lakieru szklącego załatwiają sprawę
Szlagmetal faktycznie najlepiej wygląda na akrylu, a co powiesz na taką doniczkę? Stała podmalowana ze dwa lata i czekała na swój czas. W zamierzeniu
miała być taka glamour sfatygowana życiem Z glinkami lekkimi próbuję, ale odkryłam nową, inną i dużo tańszą masę, czekam na dostawę i będę próbować
nie mogłam uchwycić błysku wosków, brak słoneczka
Mariolu, po pierwsze nie mogę się napatrzeć na Twoje coraz nowe pomysły
Po drugie, co jest na klejone na tej doniczce? Ta ozdoba jest ze styropianu? Gdzie się cos takiego kupuje?
Oooo Mariolu twoje bommki to wyzsza szkoła niż moja.
Nic , ja zaczynam i ucze się.
I aż sprawdzałam skąd jesteś, bo po nauki, aż przyjechałabym .A tu niewiadoma dla mnie
Doniczki rewelacja.!
A gdzie takie sztukaterie kupujesz ??
Lubię do Ciebie zaglądać jesteś taka twórcza, od razu zaczyna mi się chcieć .
Zaczęłam robić pisanki, oklejam je byle czym i liczę na ciekawy efekt. W ruch poszły bandaże, koronki, sznurki, złotka i farba akrylowa. Nigdy wcześniej nie robiłam nic takiego, ale lubię wyzwania, a Ty motywujesz mnie swoimi działaniami bardzo. Pozdrawiam