Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dwa ogrody

Dwa ogrody

Tess 13:47, 14 lut 2018

Pszczelarnia napisał(a)

Tesiu, ale co powiesisz na tym wieszaku? Trzeba by coś rękodzielniczego powiesić.

Wieszak z pralni, rama ze sklepu i brak ręko-DZIEŁĄ.... do tej ramy.

Ewo, nawet nie próbuję dorównać oryginałowi, wszak do ręko-DZIEŁA żadnych umiejętnosci nie posiadam. A powieszę cóś w podobie.
Wiesz, zachwyt i podziw nad moimi zdolnościami (sic!) wśród mojej rodziny wzbudziło moje rękodzieło (sic!) w postaci zawieszki z witek brzozowych z bombkami sklepowymi i lampkami z Jyska.
paniprzyroda 16:17, 14 lut 2018

W dzisiejszym dniu dla wszystkich zaglądających zostawiam

Ile gości, odezwę się wieczorkiem
paniprzyroda 22:28, 14 lut 2018

mira napisał(a)
Noooooo..... takie wieszaki jaaaaaaaaaaaaa bomba. Cudne po prostu.
Ta doniczka też niczego sobie.
Tak się zachwyciłam że choć obejrzałam kolorowe rabaty to i tak mi w oczach te wieszaki .

Pomysł z lampionem też cudny.
Jakoś mało twórcza jestem, przy Tobie to można się albo kompleksów nabawić albo dostać weny twórczej. Czuję że mi idzie wena
A może bym za takie kury się zabrała wnuczka byłaby zachwycona - jak mogę dostać taki wzór choć tak po łebkach.

pozdrawia

Mireczko
, przegapiłam Twój wpis.
Nie ma mowy o żadnych kompleksach, nie ma powodu, wolę Twoją wenę.
Oczywiście formę na kury małe i duże wyślę W necie są różne, tę nieco przystosowałam do swoich potrzeb.
To moja ulubiona czarnuszka z małymi
paniprzyroda 22:42, 14 lut 2018

AgnieszkaW napisał(a)
Mariolu, jestem pod wielkim wrażeniem Twoich robótek ręcznych i...widocznej w nich wielkiej pasji oraz serca. Nie wiem, czy lepiej Ci wychodzi ogród, czy te małe - wielkie arcydzieła, a może to i to na równi?

Agnieszko, pięknie dziękuję, wolny czas dzielę pomiędzy ogród i pasje i tak jakoś się toczy
Margarete 22:51, 14 lut 2018

Dubelek
Margarete 22:54, 14 lut 2018

Gratulacje z okazji 500 stron! Kolejnych setek życzę i trochę wiosny zostawiam....oh jak mi już do takiej wiosny w moim ogrodzie tęskno....

paniprzyroda 23:08, 14 lut 2018

Pszczelarnia napisał(a)
Mariola, zaczynam w kompleksy wpadać, że jestem jakiś antytalent ręczny.

Pięknie dziękuję za aminka.

Czy były warsztaty już towarzyskie? Bo jak nie to może takie zorganizujemy jesienią?

Hania napaliła się na bukiety letnie i wianki letnie. Jest wiele zakręconych osób.

Ewo, z tymi kompleksami to żarcik
Warsztaty towarzyskie zawsze wskazane, latem też mogą być Mnie osobiście cieszy, że coraz więcej osób ujawnia swoje pasje nie tylko ogrodowe.
O ile dobrze pamiętam to kura wysiaduje jajka trzy tygodnie. Mamy takie już 5/6letnie weteranki na emeryturze, wylęgły się u nas i żal było na rosół przeznaczyć

Dorotko

Fasolko, dobrze wiedzieć, dziękuję
Małgosiu, takie spotkania fajne są, bez względu na cel zawsze pogadać i pośmiać się można

paniprzyroda 23:14, 14 lut 2018

Małgoś, ja właśnie nasze spotkania wspominałam Dziękuję za wiosnę, też już za nią tęsknię
A pamiętasz, że to Ty byłaś pierwsza Buziaki wielkie za to
paniprzyroda 00:00, 15 lut 2018

jankosia napisał(a)
Mariola... boszsze.... co ja się musiałam nacofać I bombki i aminki i ranniki... A myślałam, że jak zacznę nadrabianie zaległości forumowych od Ciebie to będzie łatwo. Widzę, że trzeba było do kogo innego iść

A ty wiesz skąd masz tę dziewannę co to jej rozpoznać nie możesz? Bo jeśli ode mnie to 'Wedding Candles' będzie.

Sprzątam nasionka i chciałam Cię zapytać czy coś miałam Ci wysłać? Napisz mi na priv jeśli tak, ok? Bo do końca lutego obiecałam sobie nasionkowe tematy zakończyć
Buziaki

Jankosiu, wreszcie się pokazałaś, jak miło
Dziewannę kupiłam u swojej pani bylinowej. Na nasionka chyba się nie umawiałyśmy. Chyba, że Ty coś chcesz?
Dziękuję za niesamowity link

Ja przygotowałam na wiosnę doniczki, a Ty?

no dobrze, to dopiero początki przygotowań

paniprzyroda 00:14, 15 lut 2018

Hanusiu, dziękuję i buziaki
abiko - Aga próbuj, na pewno się uda, przecież działasz również
Karola Trzymam kciuki za Twoje wymarzone miejsce.
Aganiu, u mnie wieszaki, u Ciebie dywany, nie ma to tamto
Jolu, dziękuję
Mireczko, dzięki

Dla Was skromny bukiecik