Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród raczej wiejski czyli leśniczówka

Ogród raczej wiejski czyli leśniczówka

Ania74 22:55, 21 maj 2014

Widoczek

Skrzynie - kontrola wschodów...

Czosnki

malgorzata_s... 22:58, 21 maj 2014

Ale śliczne foty Pod taką kontrolą to roślinki będą rosły jak szalone Pozdrawiam wieczorową porą
Ania74 23:01, 21 maj 2014

Tu powstanie rabata...
Ania74 23:11, 21 maj 2014

A na razie w pocie czoła przesadzilismy różę pnącą. Mam nadzieję, że to przetrwa o tej porze roku, w każdy razie miejsce docelowe przygotowane było na tip top... Praca, dzieciaki, dom...na ogród ciut mało czasu, ale wyciskay co się da. Dobrze, że pogoda dopisuje
Ania74 23:12, 21 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale śliczne foty Pod taką kontrolą to roślinki będą rosły jak szalone Pozdrawiam wieczorową porą

witaj... kontrola rzecz święta - fasola szparagowa kiełkuje po 4 dniach
ana_art 23:14, 21 maj 2014

nadzorca świetny
Gocha 08:52, 22 maj 2014

Ale piękną, soczysto zieloną trawę masz, aż szkoda usuwać. Ale rabata będzie napewno piękniejsza. Więc trzeba robić.Pozdrawiam
Ania74 09:04, 22 maj 2014

Gocha napisał(a)
Ale piękną, soczysto zieloną trawę masz, aż szkoda usuwać. Ale rabata będzie napewno piękniejsza. Więc trzeba robić.Pozdrawiam

e... ona tak średnio z bliska wygląda, więc i średnio szkoda... a rabata zamknie pewną przestrzeń, która teraz jest zbyt otwarta jak na mój gust Dzięki za odwiedziny
Katkak 09:30, 22 maj 2014

Aniu masz tak pięknie, że nie mogłam się oderwać i prześledziłam wątek od dechy do dechy ślicznie - piękna działka, w cudownym miejscu, domek niesamowicie mi się podoba, bo sprawia wrażenie bardzo przytulnego Te Twoje rabatki takie radosne, wesołe No i te trzy Bajtle - miodzio Fajna z Was rodzinka, a ogród przy Was rozkwita - a nie na odwrót Pozdrawiam. Będę częstym gościem
Ania74 09:39, 22 maj 2014

Katkak napisał(a)
Aniu masz tak pięknie, że nie mogłam się oderwać i prześledziłam wątek od dechy do dechy ślicznie - piękna działka, w cudownym miejscu, domek niesamowicie mi się podoba, bo sprawia wrażenie bardzo przytulnego Te Twoje rabatki takie radosne, wesołe No i te trzy Bajtle - miodzio Fajna z Was rodzinka, a ogród przy Was rozkwita - a nie na odwrót Pozdrawiam. Będę częstym gościem

To bardzo miłe co mówisz, naprawdę! Rany jak fajnie przeczytać coś takiego...
Staram się jak mogę i na ile mi czasu starcza - a uwierz mi... mam go niewiele, ale jak się okazuje nawet nie mając czasu, można coś fajnego zrobić.
Dzisiaj np. jadę do tartaku po deski. Będę robić skrzynki na kwiaty. Spodobała mi się praca strugiem, wyrzynarką, wkrętarka jest moim przyjacielem - więc zrobię własnoręcznie skrzynie. Już się nie mogę doczekać A potem zasadzę je morzem jednorocznych... heh...