Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

popcorn 15:16, 14 paź 2020

Oh wow! Cuda pokazujesz. I jeszcze bedziesz w TV! Bedzie uczta dla oczu!!
pozdrawiam!
Waclaw 16:05, 14 paź 2020

Gratuluję filmu z ogródkiem. Już się nie mogę doczekać
malgorzata_s... 17:23, 14 paź 2020

Dorotko cudne dekoracje jesienne jak zwykle zresztą Ja poza robieniem fotek to lenia mam
Dorota123 17:56, 14 paź 2020

KasiaBawaria napisał(a)
Powinnas gdzie sobie stragan otworzyc z twoimi dekoracjami piekne wianki.
Dziękuję .
Nie lubię robić kilku egzemplarzy danej dekoracji, a i do sprzedaży straganowej nie mam zdrowia i sił. Czasem coś tam sobie zrobię, żeby nie skupiać się na swojej chorobie. Po za tym lubię tworzyć za każdym razem coś innego co sprawia mi przyjemność i wypełnia czas.
Dorota123 17:57, 14 paź 2020

popcorn napisał(a)
Oh wow! Cuda pokazujesz. I jeszcze bedziesz w TV! Bedzie uczta dla oczu!!
pozdrawiam!
Dziękuję aż się boję żeby Was nie zawieść.
Dorota123 17:59, 14 paź 2020

Waclaw napisał(a)
Gratuluję filmu z ogródkiem. Już się nie mogę doczekać
Dziękuję dobrze, że jeszcze sporo czasu do nagrania, to może zdążę jako tako uprzątnąć go. A jak nie zdążę to powiem, że to tak specjalnie, żeby owady i ptaki miały coś dla siebie.
Dorota123 18:05, 14 paź 2020

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dorotko cudne dekoracje jesienne jak zwykle zresztą Ja poza robieniem fotek to lenia mam
Dziękuję
Małgosiu Ty masz tak pięknie dopracowany i obsadzony ogród, że teraz to możesz się tylko nim zachwycać. U mnie to nawet nie ma co focić, nie to co u Ciebie dlatego nadrabiam dekoracjami. Mój ogród do wiosny będzie wyglądał cały czas niezmiennie, dobrze że mam dużo bukszpanów, lamówek trzmielinowych i innych zimozielonych.
Iwonka 18:05, 14 paź 2020

Gwiazdorzycie Dziewczyny U ciebie ekipa TV, Gosi Ciociogród w gazecie.
Super, gratuluję
Twoje wianki Dorotka i dekoracje zasługują na pokazanie. Niesamowite masz pomysły. Stipowe dynie to hit.
Sprzątaniem ogrodu się nie przejmuj, tak jak Sylwia mówiła oni wiedzą jak pokazać by było ładnie.
Większym stresem jest kamera, ale twój głos jest tak miły, ciepły, że co nie powiesz będzie dobrze
Basieksp 19:49, 14 paź 2020

Ja też czekam na emisję i napewno nie będę zwaracać uwagi na jakiś tam "błagan" bo nie wiem będzie tematem emisji
Dorota123 21:11, 14 paź 2020

Iwonka napisał(a)
Gwiazdorzycie Dziewczyny U ciebie ekipa TV, Gosi Ciociogród w gazecie.
Super, gratuluję
Twoje wianki Dorotka i dekoracje zasługują na pokazanie. Niesamowite masz pomysły. Stipowe dynie to hit.
Sprzątaniem ogrodu się nie przejmuj, tak jak Sylwia mówiła oni wiedzą jak pokazać by było ładnie.
Większym stresem jest kamera, ale twój głos jest tak miły, ciepły, że co nie powiesz będzie dobrze
Iwonko oby się nie okazało, że będę jedną wielką porażką. Sama raczej nie zgłosiłabym swojego ogrodu do telewizji, ale jak Kinga Latecka wyszła z taką propozycją zaczęłam się zastanawiać. W ubiegłym roku zobaczyła zdjęcia z mojego ogrodu na facebooku w grupie ogrodowej i zaczęła o niego dopytywać... i tak jakoś poleciało.
Za miłe słowa ślicznie dziękuję.