Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 21:13, 14 paź 2020

Basieksp napisał(a)
Ja też czekam na emisję i napewno nie będę zwaracać uwagi na jakiś tam "błagan" bo nie wiem będzie tematem emisji
Basiu dziękuję za takie wsparcie, będę się starać aby ogród wypadł dobrze.
Basieksp 21:44, 14 paź 2020

Dorota123 napisał(a)
Basiu dziękuję za takie wsparcie, będę się starać aby ogród wypadł dobrze.

Chyba wkradła mi się jakaś literówka miało być "nie on będzie "
ElzbietaFranka 22:38, 14 paź 2020

Dorota123 napisał(a)
Jakoś przed świętami Bożego Narodzenia mają do mnie przyjechać i kręcić Rok w ogrodzie extra świąteczny.

Dorotka
U ciebie to za każdym razem uczta dla oczu.i ducha.
Co się martwisz dobrze będzie z tym nagraniem.
Przygotuj się jak potrafisz nie masz się czego wstydzić masz pięknie.
A jak coś tego to kielicha jeśli możesz.
Ta róża to larisa

Pozdrawiam i zdrowia życzę.
Dorota123 23:13, 14 paź 2020

ElzbietaFranka napisał(a)

Dorotka
U ciebie to za każdym razem uczta dla oczu.i ducha.
Co się martwisz dobrze będzie z tym nagraniem.
Przygotuj się jak potrafisz nie masz się czego wstydzić masz pięknie.
A jak coś tego to kielicha jeśli możesz.
Ta róża to larisa

Pozdrawiam i zdrowia życzę.
Elu ja przez tą chorobę to zapomniałam jak alkohol smakuje - nie wolno mi nawet drinka.
Miło mi, że tak sądzisz. Na pewno będę się starać.
Tak na zdjęciu cytowanym przez Ciebie to Larisa obsypana kwiatuszkami całe lato.
Pozdrawiam
ElzbietaFranka 00:01, 15 paź 2020

A co Dorotka zamawiałas? Ja to chyba jeszcze raz zamówię. Oni od poniedziałku wysyłają jutro czwartek to dojdzie chciałam jeszcze trawy. Fajne babki tam zarządzający dzwonią do mnie jakieś punkty mam do odebrania. Zawsze im mówię,jak coś będzie nie tak to im odeśle fot narobię i wyśle w świat. Śmieją się i mówią, że je terroryzuje. Wysyłają ładne sadzonki więc jestem zadowolona.
Trawy bo wiosna trawy nie wyrośnięte teraz mają jeszcze liście nie przycięte.

Ta Larisa jakaś duża u ciebie nie przycinasz jej? Wg opisów to ma 80 cm wzwyż u ciebie widać, że wysoka.
Przeczytałam p tym kulkowanie muszę wypróbować na różach wiosna.

Wiem że nie możesz, moja Mają opieki bezalkoholowe pije i zadowolona.
Chyba do strachliwych nie należysz.

Pozdrawiam
Alicja169 16:12, 15 paź 2020

Jakie piękne i pomysłowe dekoracje!!Super zdolna jesteś Dorotko

Przeczytałam u Ciebie o stosowaniu skórek z bananów do podlewania roślin - u mnie stosowałam zakopywanie skórek bezpośrednio pod roślinami, ale zrezygnowałam bo stały się przyczyną powstania wielu kopców mrówek potem walczyłam z mrówkami, które niszczyły mi rośliny
Pozdrawiam - daj znać o nagraniu.
Waclaw 16:42, 15 paź 2020

Dorota123 napisał(a)
Dziękuję dobrze, że jeszcze sporo czasu do nagrania, to może zdążę jako tako uprzątnąć go. A jak nie zdążę to powiem, że to tak specjalnie, żeby owady i ptaki miały coś dla siebie.

malgorzata_s... 17:24, 15 paź 2020

Dorota123 napisał(a)
Iwonko oby się nie okazało, że będę jedną wielką porażką. Sama raczej nie zgłosiłabym swojego ogrodu do telewizji, ale jak Kinga Latecka wyszła z taką propozycją zaczęłam się zastanawiać. W ubiegłym roku zobaczyła zdjęcia z mojego ogrodu na facebooku w grupie ogrodowej i zaczęła o niego dopytywać... i tak jakoś poleciało.
Za miłe słowa ślicznie dziękuję.

To ta sama sprawczyni programu świątecznego co u mnie Dorotko ekipa jest przesympatyczna nie stresuj się wcale
oliwka 18:06, 15 paź 2020

Dorotko pukam do twojego ogródka i nie mogę nadziwić się nowościom! Niezwykle pomysłowa i dekoracyjna kula z pestek wygląda bardzo naturalnie i ładnie.

Ale najbradziej urzekła mnie ta larisa u góry, nie byłam pewna czy przypadkiem nie pokazujesz komuś zdjec z lata Taka delikatna piękność i te rozchodniki !!!! kolorystycznie pieknie współgrają.
Moim tegorocznym odkryciem są astry, nidgy ich nie lubiłam, ale widuję je coraz częściej w dużych grupach i powoli przekonuję się do nich.

Trzymam kciuki za nagranie. Żeby nic wam nie przeszkodziło i zebyś była zadowolona z efektów. Na pewno twoje pomysłowe dekoracje zachwycą i prowadzących i tych, którzy zobacza twój ogródek w tv
Rumianka 18:59, 15 paź 2020

Dorota123 napisał(a)
Wczoraj po wstawieniu zdjęć zapisałam sobie ile mam wyświetleń, byłam ciekawa, czy poza kilkoma osobami które robią wpisy ktoś tu jeszcze zagląda. Jakież było moje zdziwienie jak odkryłam, że jest ponad 1200 wyświetleń w ciągu doby a tylko 3 osoby dały znać, że były u mnie.

Pozdrawiam osoby przelatujące przez mój wątek jak ulotne echo i te które jak ciche myszki uciekają dalej i dalej. Czasem miło byłoby wiedzieć kto tu zagląda.

Dziękuję tym, którzy zdobywają się na poświęcenie chwili i zostawienie śladu, że byli, widzieli.

Doris, dopiero wczoraj wróciłam z wyjazdu wiosenno-letniego...wybyczyłam się na działce za wszystkie czasy...Twoje dekoracje tak mnie zachwyciły, że postawiły mnie w stan "odrętwienia emocjonalnego". Zachwyt sięgnął zenitu...pokazujesz cudowności wykonane z najzwyklejszych tworów natury...Trzeba to naprawdę umieć, a Ty masz te łapki tak zdolne, że wyczarowują cuda...a głowę to też masz nie od parady...Tak trzymaj...