Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

sylwia_slomc... 20:24, 23 paź 2020

Dorota123 napisał(a)
Elu my w indiańskie zabawy od dawna się bawimy,
tylko w sklepach są bardzo kolorowo pomalowane pióra i mnie ten co kupiłam ciągle się nie podobał.
Już w ubiegłym roku miałam się zabrać za ten nowy, ale jakoś weny nie miałam. Ten zrobiłam w dwa wieczory.

Przesyłka przyszła roślinki zapakowane wzorcowo, ani grudka ziemi nie wyleciała z doniczek. Firma godna polecenia.

No proszę da się dobrze zapakować? Da się
basia3012 19:26, 26 paź 2020

Dzięki Dorotko za dokładną instrukcję wykonania pióropusza. Postanowiłam zrobić coś takiego dla moich wnuków. Dla wodza i dla małej indianki muszę jakieś ozdoby zrobić. Tylko, że ja mam dostęp do piór indyczych, białych. A to nie za bardzo.
A te Twoje Dorotko to chyba jakieś z perliczek?

Będzie sadzenie widzę. Ładne hakonki, chyba All Gold tam jest i Aureola. I chyba jakaś odmiana bergenii. I rozchodnik ale jaka to odmiana, nie wiem. Mam go ale nie znam nazwy.
zawitka 07:42, 04 lis 2020

U Ciebie zawsze można coś ciekawego pooglądać .Wnusio zajęty i cieszy się z Babcią.

Pióropusze chyba nikt takich nie m.!!!!!

Kapusty na jesieni godne uwagi.
oliwka 10:38, 04 lis 2020

Dorotko, przejrzałam własnie twoje zdjęcia pióropusza. Tylko pozostaje powiedzieć wooow!!! Sposób połączenia piór i ozdób w całosc jest genialny, do tego wigwam!!!! Pięknie i stylowo. Oczywiscie ogród zachwyca jak zawsze - Kapustki są fajne. Przypomniałaś mi, że powinnam zamówić roże na pniu
kasiek 18:26, 16 lis 2020

Pióropusz fantastyczny - czy u Ciebie wiązanie traw?
ElzbietaFranka 00:14, 17 lis 2020

Dorotko pozdrawiam
anabuko1 07:54, 17 lis 2020

Dorota123 napisał(a)
Aniu dzieci nie znoszą nudy, więc czasem jesteśmy Indianami, czasem piratami, a czasem pogromcami dinozaurów.

Piękny wianek.
Ogród jeszcze prezentuje się z wieloma kolorami.
Pięknie, jesiennie , uroczo u ciebie Dorotko.
I nowe roślinki, nowe radości.
Pozdrawiam
Dorota123 19:20, 17 lis 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

No proszę da się dobrze zapakować? Da się
Od razu widać, że cenią klienta.

Dorota123 19:26, 17 lis 2020

basia3012 napisał(a)
Dzięki Dorotko za dokładną instrukcję wykonania pióropusza. Postanowiłam zrobić coś takiego dla moich wnuków. Dla wodza i dla małej indianki muszę jakieś ozdoby zrobić. Tylko, że ja mam dostęp do piór indyczych, białych. A to nie za bardzo.
A te Twoje Dorotko to chyba jakieś z perliczek?

Będzie sadzenie widzę. Ładne hakonki, chyba All Gold tam jest i Aureola. I chyba jakaś odmiana bergenii. I rozchodnik ale jaka to odmiana, nie wiem. Mam go ale nie znam nazwy.
Z piór indyczych też może pióropusz wyglądać ciekawie.
W tym zamówieniu były :Bylica, gipsówki,hakonechloa all gold, hakonechloa aureola, kocimiętki, rojniki i zatrwian szerokolistny.

Dorota123 19:30, 17 lis 2020

zawitka napisał(a)
U Ciebie zawsze można coś ciekawego pooglądać .Wnusio zajęty i cieszy się z Babcią.

Pióropusze chyba nikt takich nie m.!!!!!

Kapusty na jesieni godne uwagi.
Miło mi, że tak uważasz.
Mam nadzieję, że nie ma nikt takiego pióropusza, bo sama go wymyśliłam i wykonałam.
Kapustek przybędzie, bo kolejne w warzywniku ładnie się przebarwiły.