Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Sebek 00:06, 28 cze 2015

Nie sposób nie poznać tego ogrodu Pozdrawiam wszystkich
ewsyg 14:04, 28 cze 2015

Wśród dwóch ogrodów obstawiałam ogród Vivy, szczęściara jesteś
Dorota123 19:23, 28 cze 2015

Sebek Ty masz dłuższy staż na O ja dopiero 1,5 roku. Znasz ten ogród z forum, czy widziałeś go na własne oczy?
Dorota123 19:34, 28 cze 2015

Ewo jeszcze dziś uśmiecham się sama do siebie na wspomnienie wczorajszego dnia. Najbardziej zaskoczył mnie mój M. Najpierw zaproponował, że mnie zawiezie, ja wzbraniałam się, że będzie się nudził, że to nie jego klimaty, nie takie tematy, że my tam dużo zdjęć będziemy robić, a on tego nie lubi. Powiedział, że będzie czekał na mnie w samochodzie, ja na to jak chcesz.
Pojechał ze mną, Viva jak się dowiedziała, że on tam siedzi w samochodzie zaprosiła go. Łaził z nami po tym ogrodzie 3 x w kółko, robił zdjęcia i dogadywał się z gośćmi, nie marudził, nie irytował się - przeżyłam szok. Najważniejsze on nie lubi ani roślin , ani ogrodów, ale ten mu się bardzo spodobał.
Ewo ten ogród jest znacznie ładniejszy w rzeczywistości, chociaż Viva robi piękne zdjęcia, jest duży przeszło 60arów i taki zadbany,że aż westchnienia zachwytu same cisną sie na usta.
Sebek 19:43, 28 cze 2015

Dorota123 napisał(a)
Sebek Ty masz dłuższy staż na O ja dopiero 1,5 roku. Znasz ten ogród z forum, czy widziałeś go na własne oczy?

Z forum Na własne oczy jeszcze nie - i chyba lepiej, bo pewnie bym stamtąd nie wyszedł
Nallar 20:45, 28 cze 2015

Dorota123 napisał(a)
Ewo jeszcze dziś uśmiecham się sama do siebie na wspomnienie wczorajszego dnia. Najbardziej zaskoczył mnie mój M. Najpierw zaproponował, że mnie zawiezie, ja wzbraniałam się, że będzie się nudził, że to nie jego klimaty, nie takie tematy, że my tam dużo zdjęć będziemy robić, a on tego nie lubi. Powiedział, że będzie czekał na mnie w samochodzie, ja na to jak chcesz.
Pojechał ze mną, Viva jak się dowiedziała, że on tam siedzi w samochodzie zaprosiła go. Łaził z nami po tym ogrodzie 3 x w kółko, robił zdjęcia i dogadywał się z gośćmi, nie marudził, nie irytował się - przeżyłam szok. Najważniejsze on nie lubi ani roślin , ani ogrodów, ale ten mu się bardzo spodobał.
Ewo ten ogród jest znacznie ładniejszy w rzeczywistości, chociaż Viva robi piękne zdjęcia, jest duży przeszło 60arów i taki zadbany,że aż westchnienia zachwytu same cisną sie na usta.

No a mówi się że to kobiety potrafią zaskakiwać.
Fajnie że spotkanie się udało. Ogród Vivy jest naprawdę piękny.
malgorzata_s... 21:17, 28 cze 2015

Dorotko cudowny ogród zobaczyłaś Zachwycają się tym ogrodem wszyscyZazdroszczę pozytywnie Postuluję zmianę awatarka na Dorotkę wśród róż Podpisz proszę fotkę zbiorową bo nie wszystkich zidentyfikowałam
Katkak 21:20, 28 cze 2015

Ale świetne spotkanie mieliście. Ogród przepiękny, to prawda. Jak Viva ogarnia taką przestrzeń, skoro mi czasem moją chusteczkę trudno ogarnąć .
Mala_Mi 21:48, 28 cze 2015

Dorota123 napisał(a)
Nie wiem jak to jest z wstawianiem zdjęć z osobami, ale myślę, że grupowe zdjęcia mogę wstawić.

Od lewa do prawa i od góry do dołu:

Staś. Właściciel bajkowego ogrodu
Rench - wątek RRR Różane rozmaitości Renaty
Madziarzeszów - Mój mały skrawek ziemi
Gocha - Kolorowy ogród do kapitalnego remontu
Marek - Średniowieczny ogród
Danusia - Sosnowo
Danusia - koleżanka Marioli
Dół
Aldona - Lek na całe zło czyli mój ogród
Mała Mi
Viva - Najwspanialszy polski ogród bylinowy czyli Kolorowy ogród na piasku
Dorotka
Mariola/Pani przyroda - Dwa ogrody
I dziewczyna wielu imion i pseudonimów Beatka/Motylek/Butterfly i "bufetowa" - Marzenia i plany vs. rzeczywistość

Bardzo doborowe towarzystwo Zestaw przesympatycznych osób... i bardzo się cieszę, że Ciebie mogę również zaliczyć do tego zestawu
malgorzata_s... 22:05, 28 cze 2015

Aniu dziękuję bardzo Jeszcze była wysoka ruda dziewczyna o miłym uśmiechu której tu nie ma?