Ewo jeszcze dziś uśmiecham się sama do siebie na wspomnienie wczorajszego dnia. Najbardziej zaskoczył mnie mój M. Najpierw zaproponował, że mnie zawiezie, ja wzbraniałam się, że będzie się nudził, że to nie jego klimaty, nie takie tematy, że my tam dużo zdjęć będziemy robić, a on tego nie lubi. Powiedział, że będzie czekał na mnie w samochodzie, ja na to jak chcesz.
Pojechał ze mną, Viva jak się dowiedziała, że on tam siedzi w samochodzie zaprosiła go. Łaził z nami po tym ogrodzie 3 x w kółko, robił zdjęcia i dogadywał się z gośćmi, nie marudził, nie irytował się - przeżyłam szok. Najważniejsze on nie lubi ani roślin , ani ogrodów, ale ten mu się bardzo spodobał.
Ewo ten ogród jest znacznie ładniejszy w rzeczywistości, chociaż Viva robi piękne zdjęcia, jest duży przeszło 60arów i taki zadbany,że aż westchnienia zachwytu same cisną sie na usta.
Dorotko cudowny ogród zobaczyłaś Zachwycają się tym ogrodem wszyscyZazdroszczę pozytywnie Postuluję zmianę awatarka na Dorotkę wśród róż Podpisz proszę fotkę zbiorową bo nie wszystkich zidentyfikowałam
Staś. Właściciel bajkowego ogrodu
Rench - wątek RRR Różane rozmaitości Renaty
Madziarzeszów - Mój mały skrawek ziemi
Gocha - Kolorowy ogród do kapitalnego remontu
Marek - Średniowieczny ogród
Danusia - Sosnowo
Danusia - koleżanka Marioli
Dół
Aldona - Lek na całe zło czyli mój ogród
Mała Mi
Viva - Najwspanialszy polski ogród bylinowy czyli Kolorowy ogród na piasku
Dorotka
Mariola/Pani przyroda - Dwa ogrody
I dziewczyna wielu imion i pseudonimów Beatka/Motylek/Butterfly i "bufetowa" - Marzenia i plany vs. rzeczywistość
Bardzo doborowe towarzystwo Zestaw przesympatycznych osób... i bardzo się cieszę, że Ciebie mogę również zaliczyć do tego zestawu