Dziękuję dorotko za info o kleju.
Czy znam twój ogród ?
Co raz zaglądam.może nie zawsze coś napiszę
Miejsce do wypoczynku bardzo ładne, relaksujące.I takie powinno być
Jeżówki prześliczne, horki i inne kwitnienia śliczne.
I te jeże , jakie fajniusie.
Fajne chyba musi być takie babciowanie
Bardzo lubię ten czas, gdy spędzam go z jedynym naszym wnukiem. On jest bardzo zazdrosny i mocno broni swojej pozycji jedynaka. Rodzicom nie pozwala wziąć na ręce żadnego maluszka, prosi żeby oddać szybko to dziecko. Za to bardzo lubi towarzystwo starszych od siebie dzieci.
Babciowanie jest super, ale trzeba być bardzo kreatywnym, żeby maluchowi się nie nudziło. Największą radością jest to, że jak go zostawią rodzice i później po niego przyjeżdżają to zawsze jest to za wcześnie i nie chce wracać do domu.
Za miłe słowa dziękuję, u mnie ładnie padało kilka razy, ziemia nasiąkła, roślinki odżyły.
Teraz coś z serii piękne nasze świętokrzyskie. Kielce - Kadzielnia w drodze do amfiteatru.
Piękne widoki...
Dorotko a czy byłaś już może w ogrodzie botanicznym w Kielcach?
Jestem w Kielcach obok tego ogrodu co miesiąc, ale on chyba jeszcze nie jest oddany do zwiedzania. W ubiegłym miesiącu przeszliśmy się wzdłuż ogrodzenia, trwały tam prace "budowlane" i ogrodnicze. Byłam w pobliżu też dzisiaj, ale deszcz nie sprzyjał spacerom. W przyszłym miesiącu sprawdzę, czy jest udostępniany.
Po drodze z Kielc jest piękny Szydłów, jako mała dziewczynka mieszkałam tam, więc darzę to miejsce szczególną sympatią. Na tych schodkach to ja. Lubię zatrzymać się w Szydłowie na krótki odpoczynek od jazdy i powspominać.