Dorotko jestem pod wrażeniem Twoich cudnych dekoracji i pięknego ogrodu pełnego kolorów.Podziwiam jeżówki, lilie i liliowce.Ja będę polować na te liliowce o karbowanych płatkach lub pełnych
Wszystkie pory roku są u ciebie prześliczne,będę zaglądać ,dodaję do obserwowanych
Basiu nasi wnukowie są rówieśnikami, dzieci szybko chłoną wiedzę i długo ją pamiętają. Często zaskakuje mnie mój wnuk doborem słów i swoją wiedzą. Dzieci w tym wieku są bardzo ciekawi świata.
Dziękuję za miłe słowa o moim ogrodzie, jeżyki są bardzo fajne i dzieciak lubi się nimi bawić, może i Twój Jaś będzie wymyślał im różne przygody.
U ciebie te jest duo różnych roślin i kwitnień Dorotko
Jestem zauroczona tymi fotkami ogrodu.
Dalie, jeżówki, lilie,hortensje, trawy wszystko pięknie wygląda,
A te puchate trawy to stipy ??
Pełna rudbekia piękna.zimowała już ci ??
Bardzo mi miło, że spodobał Ci się mój ogród, ja Twój podglądam już od dawna. Lubię liliowce, nawet mam ich kilka, ale za mało wyeksponowane. Muszę coś pokombinować, żeby je lepiej zaprezentować.
Pełna rudbekia jest u mnie dopiero od wiosny, nie wiem jak będzie z jej zimowaniem. Zobacz mam lilię drzewiastą wyrosła ponad dach altany. Na pierwszej fotce jest jeżówka NN, nasionka zebrane z czerwono kwitnącej jeżówki, a u mnie różowa, ale wzrost niski tak jak u matecznej.
Te puchate trawy to są stipy, bardzo je lubię, nawet przezimowały w tym roku. Za miłe słowa o ogródku bardzo dziękuję, to takie budujące.
Dorotko! Staram się nadrabiać zaległości na O.
Twój wątek to jeden z tych które zostawiłam na deser Aby spokojnie nasycić oczy
Cudne zestawienia roślin
W tym roku chyba takie wyjątkowo bujne i soczyste i trawniczek niczym dywan
Ciekawa jestem ile masz gatunków kwiatów w swoim ogrodowym raju?
Cudnie