Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Katkak 20:13, 11 kwi 2019

Dorcia takich zgrabnych gwiazdek to same ptaki by się nie powstydziły . Niesamowita jesteś .
ElzbietaFranka 20:40, 11 kwi 2019

Witam Dorotka

Daj żyć zmieniłaś awatara a. To dlaczego były ładniejszy. Zaslonilas twarz aparatem no i nie ma czego podziwiać.

U ciebie jak zwykle przygotowania do świąt pełna parą kwiatki, ptaszki, koszyczki, gwiazdeczka dla ptaszków wszystko naraz ale jakie piękne. Masz parę do tych ozdób. Ja niestety już kapituluje mam już dosyć z prac w ogrodzie i jak tylko mam trochę czasu ta odpoczywam albo spaceruje. Najlepiej bym gdziekolwiek wyjechała.

Szybko okres postu przelatuje za 2 dni niedziela palmowa czas świecić.
Idę zobaczyć co tam u ciebie na wątku.

Po narcyzach przeważnie tulipany rosną. Jeżeli znajdę w fotkach mam gdzieś foty z Łazienek gdzie projektują rabaty Holendrzy zaraz sprawdzę.
anabuko1 21:00, 11 kwi 2019

Dorota123 napisał(a)
Kule styropianowe muszę odświeżyć, bo spełzły w ubiegłym sezonie.
Koło tego jałowca trudno było już przejść taki był wielki i wcale mi się nie podobał, a roboty przy nim co nie miara.
Też większość surfinii sadzę do gruntu, wypełnię nimi w tym roku każdą wolną przestrzeń o ile nie wlezie w nich jakaś zaraza.

Przygotowałam sobie też już koszyczek bo zwykle brakuje mi na to czasu, może kogoś zainspiruje i też sobie przygotuje swój.

Dorotko przepiękny koszyczek. Ale i dekoracje
Ja nie wiem czy w tym roku na takie rzeczy wystarczy mi czasu

Tort apetyczny
Anitka 21:07, 11 kwi 2019

Ale rozprawiłaś się z tym jałowcem. Brawo !!! Mam takie i wiem jakie są pracochłonne. Chyba jako jedyne są u mnie dwa razy strzyżone, a w sumie to pasowałoby częściej, bo szybko odrastają.

U Ciebie już do świat przygotowania i nawet śliczny koszyczek gotowy a mi dopiero dzisiaj siostra uświadomiła, że to już w przyszłym tygodniu. W jakimś niedoczasie jestem Koszyczek chyba jak zwykle w ostatnim momencie powstanie
Nallar 21:11, 11 kwi 2019

Dorota123 napisał(a)
Dziękuję ślicznie za tyle miłych słów.
Dziś u nas bardzo zimno, nie da się nic robić w ogródku, więc zaczęłam przygotowania do dekoracji świątecznej. Gniazdka zrobiłam z przemarzniętych pędów clematisa.

To tylko potwierdza to co napisałam wcześniej. Jesteś kopalnią pomysłów.
Renii 21:27, 11 kwi 2019

Dorota123 napisał(a)
Kule styropianowe muszę odświeżyć, bo spełzły w ubiegłym sezonie.
Koło tego jałowca trudno było już przejść taki był wielki i wcale mi się nie podobał, a roboty przy nim co nie miara.
Też większość surfinii sadzę do gruntu, wypełnię nimi w tym roku każdą wolną przestrzeń o ile nie wlezie w nich jakaś zaraza.

Przygotowałam sobie też już koszyczek bo zwykle brakuje mi na to czasu, może kogoś zainspiruje i też sobie przygotuje swój.

Dorotko bardzo gustowny i elegancki koszyczek
ElzbietaFranka 21:27, 11 kwi 2019

Dorotka coś tam znalazłam jak chcesz to spójrz na mój wątek.
ElzbietaFranka 21:32, 11 kwi 2019

Dorota ty jak kwoka przenosisz te swoje pisklaki po całym ogrodzie.

Bardzo ładnie.
Dorota123 11:11, 12 kwi 2019

Katkak napisał(a)
Dorcia takich zgrabnych gwiazdek to same ptaki by się nie powstydziły . Niesamowita jesteś .
Starałam się ale powiem że nie było łatwo. Tylko jak się baba uprze to musi się udać.

Dorota123 11:18, 12 kwi 2019

ElzbietaFranka napisał(a)
Witam Dorotka

Daj żyć zmieniłaś awatara a. To dlaczego były ładniejszy. Zaslonilas twarz aparatem no i nie ma czego podziwiać.

U ciebie jak zwykle przygotowania do świąt pełna parą kwiatki, ptaszki, koszyczki, gwiazdeczka dla ptaszków wszystko naraz ale jakie piękne. Masz parę do tych ozdób. Ja niestety już kapituluje mam już dosyć z prac w ogrodzie i jak tylko mam trochę czasu ta odpoczywam albo spaceruje. Najlepiej bym gdziekolwiek wyjechała.

Szybko okres postu przelatuje za 2 dni niedziela palmowa czas świecić.
Idę zobaczyć co tam u ciebie na wątku.

Po narcyzach przeważnie tulipany rosną. Jeżeli znajdę w fotkach mam gdzieś foty z Łazienek gdzie projektują rabaty Holendrzy zaraz sprawdzę.
Za dekoracje się wzięłam, bo na dworze zimno i nie da się nic roić. Obecnie u mnie 2 stopnie i mżawka ze śniegiem.
Schowałam się za aparatem, bo na prawdę nie ma czego podziwiać. Pewnie wkrótce zmienię ten awatar.
U mnie kiepsko ze spacerami, paskudnie bolą mnie nogi. O wyjazdach mogę tylko pomarzyć, ale wierzę, że się poprawi.