Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

dorciabe 22:41, 09 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Rewolucyjna i rewelacyjna przemiana Szmaragdowego. gratuluję!

Nic dodać, nic ując
Magdalena25 11:19, 10 cze 2014

Jestem z rewizytą i będę Cię odwiedzać i czerpać inspiracje. Bardzo ładnie tu u Ciebie. Pozdrawiam.
Magda70 11:46, 10 cze 2014

Uwielbiam oglądać metamorfozy! One zawsze podnoszą człowieka na duchu
Tusiala 11:55, 10 cze 2014

WOW ależ udane zmiany kule buksikowe cudnej urody.
Nikita 15:31, 10 cze 2014

O rany julek…chwilkę mnie nie było…a tu tak gwarno…
Dzięki za miłe słowa…przytulam i obściskuję was wszystkich.

Ivvvona – Iwonko jak będziesz miała znowu wolne to zapraszam…przycupniesz sobie w cieniu szmaragdów z zimną szklaneczką czegoś mokrego….

Robertop – no, zobacz jakiego zamieszania narobiłeś…ha ha …nie nadążam odpisywać…A po bukszpany też planowałam kolejną wyprawę (kilkanaście zamówień miałam), ale niestety nie wyszło….

kitek81 – Kasiu, odcinek o mini sadzie niestety nie nakręcony, bo to era przedogrodowiskowa była…fotograficznej dokumentacji technicznej brak….
Ale na pocieszenie… smakowite fotki z mini sadu właśnie

słodkie poziomki…mniam….(było więcej ale nie mogłam się powstrzymać…)

czerwone porzeczki już zaczynają się czerwienić

a białe w ogromnej ilości w tym roku

agreścik też niesamowicie duży

Nikita 15:35, 10 cze 2014

Kasik – szmaragdy "wystawowe"…ha ha …dobre

eliza3 – fajnie, że ci się spodobało

Rench – Renatko, moje szmaragdy długo zastanawiały się - rosnąć czy nie rosnąć…oto jest pytanie?...Aż w końcu zdecydowały się i ruszyły z impetem…twoje też urosną !

Margarete – moje mszyce urządziły sobie „szwedzki stół” na wielkich krzakach róż…na razie mały buczek je nie interesuje…
Specjalnie dla ciebie mój Tricolor

Nikita 15:38, 10 cze 2014

Marzena2007 – Marzenko, to taka tam, mała grzebanina w ziemi początkującej ogrodniczki

Bogdzia – przyjedziesz osobiście to sama ocenisz, dodasz swoje „3 grosze” doświadczonej ogrodniczki i podpowiesz gdzie i co zmienić…konstruktywna krytyka mile widziana….

iwonadm – Iwonko, na naszych M są sposoby…groźba…prośba lub…seksapil to nasza broń kobieca…..

Mala_Mi – Aniu, teraz wakacyjna przerwa techniczna, ale od września…kto wie…może emisja kolejnych odcinków metamorfozy „szmaragdowego”…

MonikaH – może i wyglądało w porządku, ale było za zielono…był mus nie co kolorków dodać

malgorzata_s – zmiany błyskawiczne…ale mój kręgosłup do dzisiaj mi to wypomina…

regli – no to ekstra…dziękuję…mordka się cieszy….

dorciabe – dzięki Dorcia

Magdalena25 – ależ zapraszam …nie krępuj się …wpadaj, podglądaj, czuj się jak u siebie w ogródku….

Magda70 – ja też lubię oglądać takie fotki. Starałam się uchwycić na zdjęciach to samo ujęcie… wtedy najlepiej widać zmiany.

Tusiala – kule buksikowe czas nie co przyciąć…ale w ten upał…nie chce mi się, niemoc ogrodowa mnie dopadła
Margarete 15:44, 10 cze 2014

Nikita napisał(a)
Kasik – szmaragdy "wystawowe"…ha ha …dobre

Margarete – moje mszyce urządziły sobie „szwedzki stół” na wielkich krzakach róż…na razie mały buczek je nie interesuje…
Specjalnie dla ciebie mój Tricolor

Dzieki, swojego na razie nie pokazuje...kiepsko wygląda, nie moge uwierzyc że go tak od razu to dziadostwo siekło.......tyle lat cieszył oko......

Ja też popieram Bogdzie, tez mi sie nasuneło jak oglądałam że za wąska ta rabata, ale zapomniałam napisać. Mnie juz moje tez robia sie zbyt ciasne........nie wspominając o całym ogrodzie, jeszcze bym chciała tyle drzem.....i miłorząb, i ambrowca, i katalpe, i grujecznik......i nowa różankę...i chyba bym musiała zaanektowac i wyrabac las za płotem zeby moje chciejstwa zrealizowac........
Buziaki
Nikita 15:44, 10 cze 2014

Ale dość już tego stukania w klawiaturę – czas na pismo obrazkowe
moje MARMALADY oszalały…

hosty trzymają swoje kwiaty w blokach startowych

i mimo, że kalendarzowe lato dopiero za kilka dni u mnie już SUMMER MUSIC

pieris o majowych przymrozkach już dawno zapomniał…pięknie się czerwieni

a RED BARON bardzo się stara, żeby mu dorównać
Nikita 15:55, 10 cze 2014

Margarete napisał(a)

Dzieki, swojego na razie nie pokazuje...kiepsko wygląda, nie moge uwierzyc że go tak od razu to dziadostwo siekło.......tyle lat cieszył oko......

Ja też popieram Bogdzie, tez mi sie nasuneło jak oglądałam że za wąska ta rabata, ale zapomniałam napisać. Mnie juz moje tez robia sie zbyt ciasne........nie wspominając o całym ogrodzie, jeszcze bym chciała tyle drzem.....i miłorząb, i ambrowca, i katalpe, i grujecznik......i nowa różankę...i chyba bym musiała zaanektowac i wyrabac las za płotem zeby moje chciejstwa zrealizowac........
Buziaki

Małgoś może tego twojego Tricolora prysnąć jeszcze jakimś innym specyfikiem...trzeba ratować maleństwo.

A moją rabatkę zobaczysz w realu (mam nadzieję, że już niebawem...termin nadal aktualny 28.06) to mi podpowiesz gdzie poszerzyć, gdzie poprawić, gdzie coś dodać...

Na swoje chciejstwa to faktycznie...mus zaopiekować się skrawkiem lasu...zrób tak jak Carola z polem za płotem...może nikt nie zauważy...