Nikita
19:42, 22 cze 2014
Ale jestem wkurzona…kolejne straty wyrządzone przez sąsiada…tym razem któryś z jego robotników wykazał się sprytem i „zakosił” mi jeżynę bezkolcową od Caroli. Wczoraj jeden z nich wypytywał co to rośnie w tej doniczce…a ja goopia zachwalałam, że taka rewelacyjna ta jeżyna…że tak szybko rośnie i owoce bardzo smaczne…no i mam co chciałam…a właściwie już nie mam !!!!!
Muszę się uśmiechnąć do Caroli…może jeszcze znajdzie jakąś małą sadzoneczkę….a jak nie to mus gdzieś w szkółkach poszukać, bo już miejsce dla niej zaplanowałam i nie wyobrażam sobie mojego mini sadu bez niej….
O innych stratach już nie wspomnę, bo mi się melisa skończyła i nie będę miała co sobie zaparzyć…
Ponieważ nadal wściekła jestem i pąsowa ze złości, więc… w kilku odsłonach kolor czerwony i jego odcienie.
berberys Orange Rocket
żurawka Georgia Peach
róża …zapomniało mi się jaka to odmiana….
buk Tricolor
berberys HARLEQUIN
berberys ATROPURPUREA NANA
Muszę się uśmiechnąć do Caroli…może jeszcze znajdzie jakąś małą sadzoneczkę….a jak nie to mus gdzieś w szkółkach poszukać, bo już miejsce dla niej zaplanowałam i nie wyobrażam sobie mojego mini sadu bez niej….
O innych stratach już nie wspomnę, bo mi się melisa skończyła i nie będę miała co sobie zaparzyć…
Ponieważ nadal wściekła jestem i pąsowa ze złości, więc… w kilku odsłonach kolor czerwony i jego odcienie.
berberys Orange Rocket

żurawka Georgia Peach

róża …zapomniało mi się jaka to odmiana….

buk Tricolor

berberys HARLEQUIN

berberys ATROPURPUREA NANA