Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

popcorn 15:48, 29 wrz 2015

Akcja na cmentarzu - masakra
Krys 16:24, 29 wrz 2015

Oj Magda podziwiam Cie akcja za akcja
Nikita 09:04, 30 wrz 2015

Asisko_2005 - Asiu, właśnie dlatego, że im częściej ciachałam tym ona szybciej rosła...przestałam ciąć, wierzba "wyhamowała". Teraz tnę ją 1-2 razy w sezonie, pierwszy raz maj-czerwiec i jeśli bardzo urośnie to sierpień -wrzesień.

Margarete - no, akcja pod kryptonimem "złodziejka" podniosła mi trochę ciśnienie.....
A w ogrodzie faktycznie już jesień...trawy kwitną, kwiaty hortensji brązowieją, liści na trawniku coraz więcej..

popcorn - noooooo, działo się !!!!!

Krys - Krysiu, wiesz przecież że ja bezproduktywnie siedzieć nie umiem...musi się zawsze coś dziać...to chyba takie niezdiagnozowane, lekko wyczuwalne ADHD

popcorn 10:34, 30 wrz 2015

lekko wyczuwalne? hahaha
kitek81 20:35, 30 wrz 2015

ale akcja na cmentarzu! i co dla mnie najgorsze-to była starsza pani powinna mieć jakieś zasady i kulturę osobistą
za to ogród piękny, jesienny
Nikita 11:45, 01 paź 2015

popcorn - tak, tak...lekko wyczuwalne ADHD. A co, jest inaczej...nic o tym nie wiadomo! ha ha

kitek81 napisał(a)
ale akcja na cmentarzu! i co dla mnie najgorsze-to była starsza pani powinna mieć jakieś zasady i kulturę osobistą

kitek81 - zasady i kulturę osobistą... zgadam się, a gdzie przede wszystkim szcunek dla zmarłych! Koszmar! Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby się okazało, że jako przykładna katoliczka co tydzień biega do Kościoła i gorliwie trzepie pacierze.
an_tre 22:14, 04 paź 2015

popcorn napisał(a)
Akcja na cmentarzu - masakra
okropne babsko, mogła cię skrzywdzić, takie to nie maja sumienia, m.....y przebrzydłe
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
malgorzata_s... 22:23, 04 paź 2015

Nikita napisał(a)
popcorn - tak, tak...lekko wyczuwalne ADHD. A co, jest inaczej...nic o tym nie wiadomo! ha ha

kitek81 - zasady i kulturę osobistą... zgadam się, a gdzie przede wszystkim szcunek dla zmarłych! Koszmar! Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby się okazało, że jako przykładna katoliczka co tydzień biega do Kościoła i gorliwie trzepie pacierze.

Kochana nie co tydzień a co dzień biega a kradnie z musu bo jej na chleb brakuje.Przecież Bóg sprawiedliwy i widzi że bogatszym kradnie i wybaczy.
Za zmarłego się pomodli i już usprawiedliwione. Masakra normalnie. Współczuję przeżycia. Buziaki
popcorn 20:02, 05 paź 2015

Magda, co słychać? Jak tam szmaragdowy? Oblewanie altanki było?
Nikita 10:10, 06 paź 2015

an_tre, malgorzata_s… - pogoniłam babsztyla…ale nie długo Wszystkich Świętych, więc takich hien cmentarnych będzie niestety więcej….masakra!!!

popcorn – Carola, u mnie wszystko w porządku. Altanka stoi i dobrze się sprawuje, dostała nowe zasłonki oraz oświetlenie. A z oblewaniem to raczej poczekam do przyszłego sezonu, ale już teraz wszystkich zapraszam na imprezę na świeżym powietrzu, bez biletów wstępu i sztywnej atmosfery…będziemy oblewać!!!