Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Kasik 20:10, 21 cze 2016

Szalona Kobieto. Cóż za ilości host? Będę z miłą chęcią podglądać, bo uwielbiam je bardzo.

Mam ich też dużo, ale to są te z roślin, których nazw nie zapamiętam za chińskiego.
buziolek Madziu
Luteczka 20:45, 21 cze 2016

Również gratuluję zakończenia remontu Madziu
Popieram Renię i Roberta
Ja też u Ciebie nie byłam
Nikita 09:21, 22 cze 2016

Kasya – zawsze Kasiu lubiłam minimalizm, więc różnorodność liści host w zupełności mi wystarcza…a jak jeszcze zakwitną na biało lub lawendowo to już jest mega wypas.

Bogdzia – hosty wiosną można podzielić i obdarować koleżanki, więc ciasno mieć nie będą miały, a na nowe odmiany zawsze jakoś miejsce znajdę. To tak jak u ciebie…co jak co, ale nowego rododendrona zawsze gdzieś wciśniesz!
A KRISTAL też mnie zachwyca – nigdy żadnej mszycy, nigdzie żadnej plamki na liściach, rośnie na słonecznej patelni i nigdy się nie przypala…super jest !!!

Margarete – Małgoś, dzięki tobie u mnie takie cudo!!! Buziak wielki!!!

Robertop – oj tam oj tam…30 nowych host …Będzie czym się dzielić!
A na oblewanie oczywiście zapraszam, z S8 zjeżdzasz na Łask i myk myk już jesteś u mnie.

ren133 – Reniu, ty to nawet na S8 nie musisz wjeżdżać…śmiało „14” pomykasz i wpadasz kiedy tylko chcesz!!! Do oblewania i coś na zagrychę zawsze się u mnie znajdzie! Zapraszam !!!

AgataP – Agatka, hostom będzie dobrze w nowym miejscu. Hosta to królowa cienia, ale odrobina porannego słoneczka na pewno ją ucieszy.

AnnaCh – Aniu, bardzo cieszę się z zakończenia remontu. Trochę to było męczące, ale ja lubię takie wyzwania. Wszystkim się podoba, więc chyba wyszło ok. Kilka osób nawet pytało czy przeprowadzam się na działkę na stałe…?

Kasik – troszkę się boję Kasiu jak to będzie…w czerwcu zakup 30 host, a to przecież dopiero początek sezonu. Jeszcze przede mną kilka wyjazdów na kiermasze ogrodnicze, targi, wystawy itp. Jak jeszcze coś dokupię to pod koniec roku może być ciasno na rabatkach

Luteczka – nooo... kto jak kto, ale ty masz do mnie zupełnie bliziutko… ZAPRASZAM !!!
Krys 10:13, 22 cze 2016

Magada poradz jaka kosiarke kupic,chce nowa aby mi reki nie urwoalo przy zapalaniu,pamietam,ze w ubieglym roku chyba kupowalas moze tez taka kupie .
Nikita 11:07, 22 cze 2016

Krysiu, ja jestem mega zadowolona z mojej kosiarki. Jest w prawdzie bez napędu (napęd nie we wszystkich warunkach się sprawdza) ale i tak bardzo polecam. Kosi rewelacyjnie, mieli skoszoną trawę, łatwo się odpala (nawet po zimie), jest bezawaryjna.

Nikita 11:15, 22 cze 2016

Dostałam telefon z prośbą o fotki z wyremontowych wnętrz domku w "szmaragdowym". Wklejam tylko jedno zdjęcie, bo to nie miejsce na takie widoczki...
Na oglądanie pozostałych zakątków domku zapraszam osobiście.

AnnaCh 11:29, 22 cze 2016

Jejku domek śliczny Bardzo mi się podoba, super wyszło.

Wtrącę się co do kosiarki. Tez polecam ta firmę, mam tez bez napędu, ale śmiga sie nią lekko. Ważne, żeby kupić z dobrym silnikiem, polecam B&S. Moja po zimie odpala od razu, teraz w serwisie miała wymieniony olej i filtry, naostrzony nóż i śmiga że ho, ho
Krys 14:32, 22 cze 2016

Magda,Ania ale podajcie bliższe dane czyli model ja jestem laik w tym temacie.
Krys 14:33, 22 cze 2016

aa Maga wnetrze wyszło rewelka,ale fachowiec wiadomo.
Krys 14:35, 22 cze 2016

juz widze model gapa jestem.