Kasya – zawsze Kasiu lubiłam minimalizm, więc różnorodność liści host w zupełności mi wystarcza…a jak jeszcze zakwitną na biało lub lawendowo to już jest mega wypas.
Bogdzia – hosty wiosną można podzielić i obdarować koleżanki, więc ciasno mieć nie będą miały, a na nowe odmiany zawsze jakoś miejsce znajdę. To tak jak u ciebie…co jak co, ale nowego rododendrona zawsze gdzieś wciśniesz!
A KRISTAL też mnie zachwyca – nigdy żadnej mszycy, nigdzie żadnej plamki na liściach, rośnie na słonecznej patelni i nigdy się nie przypala…super jest !!!
Margarete – Małgoś, dzięki tobie u mnie takie cudo!!! Buziak wielki!!!
Robertop – oj tam oj tam…30 nowych host …Będzie czym się dzielić!
A na oblewanie oczywiście zapraszam, z S8 zjeżdzasz na Łask i myk myk już jesteś u mnie.
ren133 – Reniu, ty to nawet na S8 nie musisz wjeżdżać…śmiało „14” pomykasz i wpadasz kiedy tylko chcesz!!! Do oblewania i coś na zagrychę zawsze się u mnie znajdzie! Zapraszam !!!
AgataP – Agatka, hostom będzie dobrze w nowym miejscu. Hosta to królowa cienia, ale odrobina porannego słoneczka na pewno ją ucieszy.
AnnaCh – Aniu, bardzo cieszę się z zakończenia remontu. Trochę to było męczące, ale ja lubię takie wyzwania. Wszystkim się podoba, więc chyba wyszło ok. Kilka osób nawet pytało czy przeprowadzam się na działkę na stałe…?
Kasik – troszkę się boję Kasiu jak to będzie…w czerwcu zakup 30 host, a to przecież dopiero początek sezonu. Jeszcze przede mną kilka wyjazdów na kiermasze ogrodnicze, targi, wystawy itp. Jak jeszcze coś dokupię to pod koniec roku może być ciasno na rabatkach
Luteczka – nooo... kto jak kto, ale ty masz do mnie zupełnie bliziutko… ZAPRASZAM !!!