Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Nikita 23:40, 29 maj 2016

Nikita 23:42, 29 maj 2016

Ogród Bogdzi co roku piękniejszy, gospodyni co roku wspanialsza, autorskie Bogdziowe pierogi wyśmienite, pogoda wymarzona, a ludzie…jak widać…niesamowici i zawsze uśmiechnięci !!!

Nikita 23:47, 29 maj 2016

anna_t – macham, macham…dzięki za fotki…na tych zdjęciach jak jakaś rusałka, szkoda tylko że z lekką nadwagą…ha ha

AnnaCh – chwilę po tym zdjęciu buty poszły precz !
Aniu, super, że mogłyśmy się w końcu poznać, jesteś ekstra kobitka. Mam nadzieję, że niedługo znowu się gdzieś spotkamy.

Alisonek – ooooo Ala, jak dawno cię nie było. Witam w moich skromnych progach… dla Stasia oczywiście buziaki i dla Frania też !!!

Luteczka – słodki buuuuziak !!!

Robertop – dzięki Robert za przesympatyczne spotkanie, a twoja focaccia con cipolle (czy jakoś tak) była naprawdę pyszna.
Jeszcze w butach? Widać dopiero się rozkręcam…

ryska – było super…jak z resztą zawsze u Bogdzi. Do kolejnego Reniu spotkania, pa, pa.

ewsyg – witam, witam Ewo, ja też się cieszę, że mogłyśmy się poznać i sobie porozmawiać. Mam nadzieję, że nie będziemy musiały czekać cały rok na kolejne spotkanie.
Nazwę nawozu prześlę ci na priv.

Dorota123 – Witaj, Dorotko i wpadaj do mnie kiedy tylko chcesz.
Szkoda czasu na cały wątek, przeleć sobie przez wizytówkę i już będziesz miała „podgląd” na mój Szmaragdowy Zakątek.
A na hosty nie musisz czekać, aż się rozkręcą…zimą skatalogowałam moje prawie całe hostowisko i wkleiłam na forum.
Zaraz poszukam…
No już mam…link do mojej galerii host.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4041-szmaragdowy-zakatek?page=320#post_2
Edyta10 03:24, 30 maj 2016

Hosty świeżutkie, śliczne obejrzałam, porządek popodziwiałam a fotki z ogrodu Bogdzi oglądam u wszystkich którzy wrzucili
Donia72 08:11, 30 maj 2016

Obejrzałam Twoją kolekcję host....jest imponująca. Pozdrawiam
Dorota123 12:58, 31 maj 2016

Nikita napisał(a)
anna_t – macham, macham…
Dorota123 – Witaj, Dorotko i wpadaj do mnie kiedy tylko chcesz.
Szkoda czasu na cały wątek, przeleć sobie przez wizytówkę i już będziesz miała „podgląd” na mój Szmaragdowy Zakątek.
A na hosty nie musisz czekać, aż się rozkręcą…zimą skatalogowałam moje prawie całe hostowisko i wkleiłam na forum.
Zaraz poszukam…
No już mam…link do mojej galerii host.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4041-szmaragdowy-zakatek?page=320#post_2

Kolekcję host widziałam, naprawdę dużo różnych gatunków masz. Ja aż taką kolekcjonerką nie jestem, ale kiedyś też pokażę swoje. Moje hosty w większości to duże okazy, czyli takie jak lubię. Za wizytówkę zaraz się wezmę.
Dorota123 13:02, 31 maj 2016

Wizytówkę widziałam, ogródeczek perfekcyjnie dopieszczony.
ren133 13:14, 31 maj 2016

Hej kochana wiem, że jesteś zabiegana ale luknęłabyś do mnie zidentyfikować jedną hostę plissss
Nikita 09:01, 05 cze 2016

Edyta10 – Edytko, hosty to moja pasja, więc jest ich dużo u mnie; porządek to raczej taki sobie…chwastów nie ogarniam, bo rosną w tym roku w zastraszającym tempie.

Donia75 – tak coś czuję, że w niedalekiej przyszłości hostowisko jeszcze się powiększy

Dorota123 – w mojej kolekcji są różne wielkości, przeważają jednak te średnie i mini (jaka wielkość ogrodu takie hosty …ha ha), ale ostatnio najbardziej lubię te odmiany (i tu wielkość nie na większego znaczenia), które wyróżniają się od innych np. mają dziwne wybarwienie liścia, czerwone łodyżki lub kształt liścia jest zaskakujący.

Ren133 - już biegnę do cię !
Nikita 09:12, 05 cze 2016

Zdjęć ze "szmaragdowego" niestety brak !!! Ostatnio gipsuję, tynkuję, gruntuję ściany, biegam po sklepach kupując gładzie gipsowe, jakieś dziwne tynki, wałki i pędzle, wybieram kolory farb, rozglądam się za potrzebnymi meblami i dodatkami…MASAKRA!!!
Na szczęście wszystkie kable elektryczne są już wymienione (nawet mam już prąd), hydraulika też już skończona, ściany przygotowane do malowania a nawet już część pomalowana…widzę światełko w tunelu, chyba zbliżam się do końca remontu …hura !!!!

Zaraz wskakuje w robocze ciuszki i jadę do "szmaragdwego"...dziś tapetowanie oraz malowanie okien i drzwi.
Może w tak zwanym międzyczasie uda mi się zaglądnąć do ogrodu i wypielić co nieco...