AnnaCh – fajnie, że domek ci się podoba. Jeszcze jest weranda do zrobienia, ale to już w przyszłym roku, bo na dzień dzisiejszy jestem goła i wesoła.
Krys – Krysiu, bliższe dane kosiarki mogę podać ci po weekendzie, bo kartę gwarancyjną mam na działce. Ja kupiłam swoją w Media Expert, bo mieli akurat super promocję cenową. Ale myślę, że jak poczekasz jeszcze z miesiąc to wszystkie sklepy będą miały kosiarki w promocji. Z doświadczenia wiem, że jeśli nawet nie ma informacji, że jest aktualna jakaś promocja to należy pytać sprzedawcę, bo oni prawie zawsze maja jakąś pulę przeznaczoną na rabat.
PS. Super, że ci się wnętrza podobają.
Margarete, Bogdzia – no to trzeba coś wymyślić…i zastanowić się nad odpowiednim terminem…zaraz coś wykombinuję, ale już dziś zapraszam.
Robertop – Robert...jaki kierowca ?!! Teraz to już u mnie jest gdzie się przespać, więc może być imprezka z hektolitrami napojów na kaca i z poranną jajecznicą…ha ha.
Krys – ooo, abstynentka się znalazła…..nie gadaj tyle, tylko już się czuj zaproszona…i nie przyjmuję żadnych sprzeciwów !!!