Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

elka_ 15:10, 06 lip 2016

Nikita napisał(a)
elka_- tak myślę Elu, że moje szmaragdy też będą miały jakieś 4-5 metrów, ale ja ich nie przycinam. Rosną sobie w artystycznym nieładzie. Nie wiem, ale chyba jeszcze nie dojrzałam do tego, żeby upierdutać im wierzchołki... Byłyby wtedy takie grzeczne i poukładane...nie wiem co one na to, ale to na pewno jest wbrew mojej naturze.
Kiedyś zrodził się w mojej głowie pomysł, żeby je przyciąć, ale szybko spadł na dalszy plan i został zapomniany.

artystyczny nieład no właśnie, to tak w zgodzie z naturą ,
ale jak patrzę na Przemka "ogród mały ale pojemny", to mam ochotę je wyregulować

hmmm i co tu wybrać
Robertop 20:11, 06 lip 2016

Nikita napisał(a)
Doniesienia owocowo-warzywne
a jeżyn to w tym roku chyba nie przejemy....

Pomidory, porzeczki, agrest i jeżyny z krzaka to Smaki mojego dzieciństwa... Niestety jeżyny juz zdziczały i ich mi bardzo brakuje. Pozostałe rarytasy dobrze sobie radzą...
Tak jak pisała Małgosia z nadwyżkami pomożemy Oby nie brakło
Nikita 16:36, 08 lip 2016

Tusiala - mniam, mniam...i jeszcze raz mniam. Świeżutkie, prosto z krzaczka, bez jakiejś tam chemii i pescytydów....pychotka.

Margarete - nie ma sprawy...jakoś krzaczki ogarniemy !!!

elka_ - Przemek śliczny ma ogród, ale jakoś takie naturalne szmaragdy do mnie bardziej przemawiają... i bez obsługowe są !

Robertop - Jeżyny ci zdziczały? To jest mus kupić nowe krzaczki. Będziemy w Skierniewicach to się nabędzie drogą kupna.
Zana 22:14, 08 lip 2016

Nikita napisał(a)
No i jak tu nie kochać funkii….!!!

Przepiękne połączenie hostowe. Przyszłam do Ciebie miłośniczki host z polecenia Kasi różano-lawendowej. Też kocham hosty, na razie mam ich niewiele, planuję kiedyś zdecydowanie powiększyć ich ilość w moim ogrodzie. Będę do Ciebie zaglądać
ewsyg 11:22, 09 lip 2016

Magda, bardzo podoba mi się wnętrze domu. Fajnie dobrane kolory. Host masz imponująca ilość. Ja też cenię sobie owoce z działki. życzę udanego spotkania i pozdrawiam
Kasya 11:25, 09 lip 2016

Bawcie się dobrze i fotki wrzuć potem
yolka 16:24, 09 lip 2016

Dobrej zabawy i żeby z pogodą było nie najgorzej. Pozdrowienia dla wszystkich
Margarete 20:12, 09 lip 2016

Dziękuję Magda za zaproszenie i wspaniały dzień u ciebie w ogrodzie. Było świetnie, smacznie, a przede wszystkim wesoło. Brzuch od śmiechu boli mnie jeszcze teraz. Ogród twój dojrzewa, rośliny coraz to bardziej okazałe a rozmaitość odmian host przysparza bólu głowy
Dzięki za wszy was tko! Bardzo mi się podobało i chyba wszystkim innym też
Piszę z telefonu ale później jak odpalę komputer to wrzucę fotki
Monka 20:18, 09 lip 2016

Magda wielkie dzięki za zaproszenie , to było przemiłe spotkanie, dziewczyny z łódzkiego ogorodowiska są superowe, miałaś rację Ty jako gospodyni extra !!!!!!, za Twoim pośrednictwem chciałam podziękować dziewczynom za przemiłe spotkanie jesteście super babki, a noi jedzenie , dziewczyny nic tylko otwierać knajpę z waszymi daniami nie jem już dziś kolacji , a roślinki i ogród piękne , domek w środku także
Margarete 20:32, 09 lip 2016

A jeszcze jedno - nie będę wchodziła do każdego indywidualnie bo trochę nas było...
Ale na pewno kazda z uczestniczek dzisiejszego spotkania zajrzy tutaj
Dlatego tu u ciebie podziękuję wszystkim łódzkim dziewczynom za miło spędzony wspólnie czas
Robert wiem że cię zmogła choroba ale żałuj że do nas nie dotarłeś - zdrowia ci życzę.