Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

jolanka 14:38, 29 sie 2017

Wims red ma długie proste pędy baaardzo czerwone. Dosyć późno kwitnie. U mnie nie ma nawet pąków jeszcze. Jest rzeczywiscie dosyć ażurowa.
Nikita 15:07, 29 sie 2017

Krys - dzięki Krysiu, faktycznie Wim's Red zupełnie "koronkowa".

Gosiek33 - czyli zapisuję, że to Diamond Rouge. Wielkie Dzięki.

jolanka - no jeśli jeszcze Twoja nie kwitnie to na pewno ta moja zza płotu to nie jest Wim's Red.
Nikita 15:13, 29 sie 2017

Ogłoszenie - "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie..."

Poszukuję 5 szt szczepionych na pniu (ok. 130-150 cm) iglaków. Jest mi obojętne jaki iglak...może być zwykła thuja, sosna...ważne, żeby było niedrogo....a wręcz mile wskazana okazyjna cena.
an_tre 15:32, 29 sie 2017

Nikita napisał(a)
Za płotem rośnie takie cudo!!! Czy ktoś wie co to za odmiana hortensji? Vanilka...chyba nie?

Nikita jaki intensywny kolor, u mnie dopiero delikatny róż
A z tej wysokości nie miałaś ochoty tak jak ptak pofrunąć? Z tej wysokości fajna perspektywa
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Nikita 20:43, 29 sie 2017

an_tre napisał(a)
A z tej wysokości nie miałaś ochoty tak jak ptak pofrunąć? Z tej wysokości fajna perspektywa

Aniu, jakbyś czytała w moich myślach. Od pewnego czasu coś kołacze mi się po głowie... i chyba już podjęłam decyzję... Wiosną skaczę ze spadochronem !
jolanka 20:54, 29 sie 2017

Nikita napisał(a)

Od pewnego czasu coś kołacze mi się po głowie... i chyba już podjęłam decyzję... Wiosną skaczę ze spadochronem !

Malo sie nie udlawilam kolacją Wariatka normalnie ale..... no, podoba mi sie odwaga Ja bym musiala bieliznę zmieniać
Margerytka40 21:10, 29 sie 2017

Magda,z tym spadochronem to wierzę,że jesteś do tego zdolna. Bo jak nie Ty to kto? Matko kochana mnie na samą myśl niedobrze. Ja na trzecim stopniu drabiny mam lęk wysokości
rozark 21:45, 29 sie 2017

Nikita napisał(a)
Ogłoszenie - "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie..."

Poszukuję 5 szt szczepionych na pniu (ok. 130-150 cm) iglaków. Jest mi obojętne jaki iglak...może być zwykła thuja, sosna...ważne, żeby było niedrogo....a wręcz mile wskazana okazyjna cena.

Ciepłucha ma na pewno, ale nie pamiętam cen
będę w W-wie na Zieleń to życie, jak mi wpadnie coś w oko to zadzwonię do ciebie
Ivvvona 22:08, 29 sie 2017

Panorama ogrodu i portrety zachwycające. Jesteś niesamowita - prace na dachu, w piwnicy a teraz jeszcze skoki spadochronowe
Pytałaś o Gemini Moon - polecam, jedna z moich ulubionych host.
Margarete 22:34, 29 sie 2017

To może jeszcze skok na bungee...brrr....aż mnie wstrząsa na samą myśl ze strachu....szalona kobieto...
Buziaki!