Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Kasya 20:33, 22 sie 2017

Magda, ale u ciebie sie dzieje! i jak was duzo na spotkaniu
Krys 22:23, 22 sie 2017

Magda dzięki,zdjęcia z sesji śliczne
Urszulla 12:26, 23 sie 2017

Ostatnio sama wykonywalam pracę hydrauliczne i z serii "murarskich". Ale kosiarki jeszcze nie nauczyłam się serwisować. Chyba czas zacząć się uczyć

Kulkowanie po mistrzowsku wykonane

pozdrawiam

popcorn 14:03, 23 sie 2017

Madzia, cudne te zdjęcia! Jednak jak ktoś umie robić, to od razu widać!!! Bossssko!!! i te dzieciaczki cudne

buziaki i dzięki za wszystko!!!
rozark 15:55, 23 sie 2017

Nikita napisał(a)
Ogród niesamowicie wypiękniał, zmiany olbrzymie, widać ogrom pracy i wielką miłość Krysi do ogrodu

ta żaba mnie zainspirowała, coś mi chodzi po głowie, tylko kiedy się wykluje?
yolka 18:39, 23 sie 2017

Świetna sesja zdjęciowa.
Wpadł mi w oko podnośnik do kosiarki no i ten kolor Magda super z Ciebie kobietka
Margarete 19:06, 23 sie 2017

Słodkie te fotki, a przede wszystkim te dzieciaki z fotek
Wcale się nie dziwię że ogród twój posłużył do sesji...jest przecież śliczny i zadbany.
Nikita 22:11, 25 sie 2017

Kasya – oj, dzieje się, dzieje…a teraz dopiero zaczną się jesienne targi i wystawy, więc spotkań będzie więcej …i jeszcze wyjazd do Holandii się szykuje.

Krys – zdjęcia z sesji fajnie wyszły. Kilka fotek z moim ogrodowym lustrem naprawdę są fantastyczne i jedno z zaprzyjaźnionym dobermanem, który w tym dniu występował ubrany z czerwoną muszke.

Urszulla – Oooo, to Ty też z kobiet, które „żadnej pracy się nie boją”. Brawo Ty.
A serwis kosiarkowy to nic trudnego: wyczyścić podwozie, wyczyścić nadwozie, uzupełnić paliwo i olej, jeśli jest potrzeba naostrzyć noże (ale to to już raczej fachowiec). A świece wymienisz sobie jak ci ewentualnie po zimie kosiarka nie będzie chciała odpalić.

popcorn – żeby fajne zdjęcia wyszły trzeba mieć dobry (a najlepiej… bardzo dobry) sprzęt albo talent do fotografowania…idealnie byłoby mieć i jedno i drugie.. ha ha

rozark – żabka fajna… co tam wymyśliłaś ???

yolka – ha ha …dzięki.

Margarete – dzieciaczki to prawdziwe słodziaki, a ogród…masz racje, niektóre miejsca są ładne i fajnie prezentują się na fotkach… szkoda, że tylko niektóre…
rozark 09:15, 26 sie 2017

robię teraz poidełka w kształcie host i może jakaś żaba będzie tam zaglądać? Ciekawe jak długo będę się uczyć robić żabę ?
Kasik 21:09, 27 sie 2017

U Ciebie i smutno i radośnie. Zycie w pełnym swym wydaniu.

Hakuro przycięłaś wzorcowo- wczoraj Grześ też ją ciachał, bo zima by połamała ją zapewne.