Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Margarete 01:08, 07 kwi 2014

Nikita napisał(a)
Margarete - Małgoś...już dawno zostałaś wpisana na listę gości...no jakby mogło być inaczej

Anita1978 - Anitko, dobrze, że napisałaś że to 11 maja (pierwszy termin był 13 kwietnia...musiało się coś zmienić), bo pewnie bym za tydzień pojechała i pocałowała przysłowiową klamkę.
A na babski zjazd oczywiście zapraszam...Tomka też.
Bogdzia coś pisała, że chętnie zabrałaby się z tobą, przez Rzgów jest w prawdzie jakieś 20 km dalej niż przez Wadlew, ale co to jest 20 km...15 minut drogi.

Dzieki wielkie Nikita, a ten Tomek to kto.......nie znam gościa ??!!... ........ale to nie ważne, może byc i babski zlot z Tomkiem, co mi tam i tak bedzie na pewno fajnie
Margarete 01:12, 07 kwi 2014

O doczytałam że oprócz Tomka ..... jeszcze i Robert chce sie dołączyć..... .super, do mnie nie dojechał bo w tym terminie nie mógł ale teraz moze dojedzie......

p.s. wstawiłam u siebie fotki z kulkami
Anita1978 08:38, 07 kwi 2014

Nikita napisał(a)

No... jeszcze nic straconego....ja znam chyba z 6 i jednego nawet za obrączkowałam...o

Anita1978 08:39, 07 kwi 2014

Widzę, że całe zamieszanie z tym Tomkiem - i to przez głupią korektę w kompie!
Robertop 10:55, 07 kwi 2014

Margarete napisał(a)
O doczytałam że oprócz Tomka ..... jeszcze i Robert chce sie dołączyć..... .super, do mnie nie dojechał bo w tym terminie nie mógł ale teraz moze dojedzie......

p.s. wstawiłam u siebie fotki z kulkami

Małgosiu, niestety dużo weekendów mam zaplanowanych i nie mogłem być u Ciebie , a bardzo chciałem. Czy macie już ustalony termin tego spotkania?
popcorn 13:49, 07 kwi 2014

Zaglądam, pozdrawiam!!
Nikita 17:36, 07 kwi 2014

Robertop - Robert zaraz lecę fotki zobaczyć.
Jeżeli chodzi o spotkanie to oczywiście…czuj się zaproszony. Będzie sabat czarownic + jeden wiedźmin!!! Super.
Terminu jeszcze nie ustalałyśmy, bo to świeżutki pomysł…ale jak by coś to dam znać.

Margarete – Małgoś z tym Tomkiem to śmieszna sprawa… Anitka chciała napisać: …,, to ja się piszę też”…wyszła jej jakaś literówka i komputer sam poprawił na:…,,no Tomka też”… i się zaczęło…ale już się wszystko wyjaśniło…żadnego Tomka nie ma, Anitka wierna mężowi, na spotkanie chętna!

Anita1978 – ale się porobiło z tym Tomkiem…ha ha

Popcarol – odpozdrawiam cieplutko… zaraz do ciebie podskoczę.
Bogdzia 18:18, 07 kwi 2014

Gdzie Wy chcecie jechac przez Rzgów lub Wadlew? Ja nie chcę Anicie kłopotu robic , jesli ma nadrabiac kilometry to ja z M przyjadę a ona niech jedzie inną droga jeśli inna krótsza.
Nikita 18:30, 07 kwi 2014

Bogdzia - nie stresuj się ...jeszcze jest dużo czasu...coś się wymyśli...najpierw święta, potem u Ciebie spotkanie, i ja muszę rabatki dokończyć, żeby było co pokazać... do "szmaragdowego" jak troszkę cieplej będzie...może w czerwcu...DAMY RADĘ!!!!
Buziaki przesyłam
Anita1978 19:46, 07 kwi 2014

Bożenka chyba boi się ze mną jeździć ... taki kierowca ze mnie