Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Raczkujący ogród Iwony

Raczkujący ogród Iwony

isia33 22:20, 10 mar 2012

Kraania, witaj w moim raczkującym jeszcze ogrodzie, cieszę się, że ktoś docenia moje wysiłki. No i pasję, bo tym jest dla mnie ogród. Przyznaję, że przepłąciłam to zdrowiem, nabawiłam się przepukliny i do dziś mam z tym problemy. Nad wąską rabatką nadal myślę. Miotam się w którą stronę pójść, formalną i posadzić tylko np. bukszpan i żurawki lup coś w tym stylu. Czy zostać przy mocno kwitnącej, tak jak byłą do tej pory. Serce podpowiada - kwiaty. Mam gdzieś narysowany szkic, jeżeli znajdę wrzucę.
Sebek 23:33, 10 mar 2012

isia33 napisał(a)
Kraania, witaj w moim raczkującym jeszcze ogrodzie, cieszę się, że ktoś docenia moje wysiłki. No i pasję, bo tym jest dla mnie ogród. Przyznaję, że przepłąciłam to zdrowiem, nabawiłam się przepukliny i do dziś mam z tym problemy. Nad wąską rabatką nadal myślę. Miotam się w którą stronę pójść, formalną i posadzić tylko np. bukszpan i żurawki lup coś w tym stylu. Czy zostać przy mocno kwitnącej, tak jak byłą do tej pory. Serce podpowiada - kwiaty. Mam gdzieś narysowany szkic, jeżeli znajdę wrzucę.

Wrzuć szkic koniecznie
Danusza 12:59, 20 mar 2012

witam w pierwszy dzień wiosny!

wypędziły te sadzonki pewnie do światła
kaisog1 13:34, 20 mar 2012

Iwona przesadź te siweki i zasyp te wydłużone łodygi. Powinny dac radę ale działaj jak najszybciej.
isia33 16:36, 20 mar 2012

No właśnie z tym szybkim działaniem jest problem, w tym tygodniu mam szkolenie za szkoleniem. Zaczęłam pikować i klnę przy tym, po co ja tyle siałam. Nie mam do czego tego przesadzać, masakra. Mam nadzieję, że trud się opłaci.
isia33 16:39, 20 mar 2012

Danusza napisał(a)
witam w pierwszy dzień wiosny!

wypędziły te sadzonki pewnie do światła

Danusiu, witaj wiosennie, u mnie trochę zimno
justi 07:47, 21 mar 2012

Iwonka zbieraj kubeczki po śmietanie lub jogurtach i juz będziesz miała do czego pikować. Pozdrawiam wiosennie!
bogumila 08:18, 21 mar 2012

Imponujące wysiewy...to lubię.
alinaSz 19:06, 01 kwi 2012

Witam Cię Iwonko ...widzę postępy w ogrodzie byłam na początku ale często zaglądałam obserwójąc zmiany ....pięknie ...ale kosztem zdrowia ....w ogrodnictwie pracuje się zawsze ale powoli i z rozwagą...widać piękne zmiany u Ciebie ..z roślinkami w tym roku jest naprawdę coś nie tak ..moje też są żółte i takie niewydażone....działkowicze mówią że to przez te plastikowe okna i podwójne szyby w oknie...
isia33 21:41, 01 kwi 2012

Alinko, dziękuję za odwiedziny. Gdzie mam szukać Twojego ogrodu? Widzę, że jesteś ze Stalowej. My mieszkamy poza Stalówką, ale pracą, przedszkolem i innymi sprawami jesteśmy związani z tym miastem. Pozdrawiam serdecznie.